kukuman Публикувано Март 17, 2006 Публикувано Март 17, 2006 (Редактирано) Хора във малък цум гледах ето този WashburnWashburn T 14 и ми се струва малко странно във саита на производителя пише цена 349 долара а във малък цум се продава за 340-350 лева някои има ли мнение по въпроса????? Редактирано Март 18, 2006 от MDFk Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Леле, ами не знам...това само с тестване може да се разбере... Китарата не е никак лошичка, но тази разлика в цената ме притеснява мен лично... Толкова струваше моят Стаг... Някак не ми се вярва да са я внесли с намаление Цитирай
Pinky Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Тая работа не звучи добре... Но може и да намина към малък цум де Цитирай
berserker Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 Зависи какжо имаш предвид под истински.Washburn-ите които са там са made in China. Цитирай
MDFk Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 Мейд ин Малайзия е моя. Т25. Центата е абсолютно възможна. За 600 съм го взел. Можеше обаче да използваш търсачката, за да се ориентираш горе-долу, дори на 2рата страница имаме маса писано за Уошбърни. едит: видях че този уош за разлика от Т25 няма нек-тру, маркови ключове, някакви уж спешълски АБТ(Advanced Bass Technology ) адаптери и Ен вида дърво по него. Цената е напълно реалистична. Ако ти е удобен и ти харесва звука не се чуди много, а полазвай. Цитирай
разбойник Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Абсолютно истински е. Гарантирам, защото съм участвал във вноса Впрочем, съотношението с американските цени е подобно и при китарите, което според мен е радостен факт Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Тогава мога само да кажа, че се чувствам като прецаканото камилче... Или първо да отида да тествам, пък после да страдам Още не знам дали ще го преживея... Стагг=345 лева.... Без коментар... Цитирай
synchu Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Абсолютно истински е. Гарантирам, защото съм участвал във вноса Впрочем, съотношението с американските цени е подобно и при китарите, което според мен е радостен факт Да ги бяхте малко по-рано внесли, преди да си взема Стаг-а....пфух....усещам се прецакан един вид MSRP(resp. list price) цената по магазините Винаги. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Плачкам!!!! Какво да се прави. Малко ще се потръшкам и ще ми мине... Цитирай
разбойник Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Да ги бяхте малко по-рано внесли, преди да си взема Стаг-а....пфух....усещам се прецакан един вид От поне 4 месеца са в БГ. Даже мисля, че вече някои модели са на свършване. IgniteAll, не се ядосвай за такива неща. Свири си с кеф, а рано или късно ще си вземеш и по-хубав инструмент от Уошбърн за 300 лв. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Ами аз си свиря с кеф , но просто тогава имах повече пари, а реагирах доста първосигнално. Както и да е. Погледнете в такъв случай този Уошбърн и ако искате първо басче, нещо което е прилично, не гледайте Стаг... Лично аз имам доверие на Разбойника, защото човека си знае работата. Цитирай
faso Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Ами аз си свиря с кеф , но просто тогава имах повече пари, а реагирах доста първосигнално. Както и да е. Погледнете в такъв случай този Уошбърн и ако искате първо басче, нещо което е прилично, не гледайте Стаг... Лично аз имам доверие на Разбойника, защото човека си знае работата. Абе човек ти пробвал ли си Уошбърните ??? Цитирай
rudibass Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 свирил съм на тези евтините ама са брада....разликата със един по стар американски модел е покъртителна в полза на USA Цитирай
Recommended Posts