martist Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Здравейте, това е последното ми творение. Приятно слушане Вариации върху Българска тема Цитирай
Flame Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Много е приятно. Особено много ми допада от 1:50 нататък. Моля, кажи ми как си записал произведението? Цитирай
martist Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 Записвал съм го в къщи на компютъра. Пиано -> Лоджик -> богат набор от компресори и EQ -> още няколко трика -> Краен резултат Цитирай
ultramega Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Слушането беше повече от приятно Цитирай
Лими Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Вече три-четри пъти започвам да слушам великолепната ти мелодия и не мога да я изслушам докрай - отчайващо тъжна! Но този път издържах! Технически забележки - изсвири си го без намеса на компютър, защото се усеща копи-пейст на фразите - еднаквост на изсвирването от начало до край и емоцията се загубва! П.П. За справка виж мотото в подписа ми! Редактирано Декември 7, 2010 от Лими Цитирай
martist Отговорено Декември 8, 2010 Автор Отговорено Декември 8, 2010 Ми колега ЛИМИ... Няма никакво копи пейст. Просто учителката ми по пиано така ме е научила да си контролирам допира с клавиатурата, че мога да свиря еднакво и много прецизно. За това ти се струва, че има намеса на копи пейст. Може би съм се престарал, но така го усещах докато свирих. Копи пейст правя само на барабани... Даже и бас китара свиря от клавиатура (когато правя песни) Радвам се, че ви харесва. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Супер, много ми харесва Твоят стил винаги много ми е допадал, може би има нещо общо и с моя ли, не знам... Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Много е красиво... Адски ми хареса! Цитирай
synchu Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Страхотно! Много красива мелодия и чудесно изпълнение. Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Браво!!! Нещо, в което има душа, мъка, Балкан....даже вятъра спира! Честно да си кажа бая си посвирих с тебе! Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Марти, чуй какво направих преди да съм го изтрил... Дано, да ти хареса нещо!? За префесионалистите и преподаватели - това ми е само хоби /да съсипвам чуждата музика/! Martist & Kirilsat Цитирай
martist Отговорено Януари 24, 2011 Автор Отговорено Януари 24, 2011 (Редактирано) Радостен съм, че музиката ми вдъховява... Линкът не работи... Бих искал да чуя какво си изсвирил. Ако може дай друг линк. Редактирано Януари 24, 2011 от martist Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Изтрих го! Беше с лошо качество и прекалено "сурово".... Ще направя нещо по-добро и тогава! Цитирай
Recommended Posts