Heartman Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 (Редактирано) Парчето е замислено от мене отдавна и само текста си седеше така и реших най-после да го запиша.Лошото е че с клика нещо не се разбрахме ама иначе е добре.Никога не съм пускал в тоя раздел нищо и реших да пробвам, да видя дали е толкова страшно Малко е демо версия и няма бас все още,ама скоро ще му драсна един. http://soundcloud.com/heartman/heartman-im-asking-the-night Редактирано Декември 1, 2010 от Heartman Цитирай
Лими Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Преди да си кажа мнението би ли пояснил дали искаш мнения изобщо и какво да коментираме - композицията ли, изпълнението ли, текста ли, записа ли, дистера ли, що ли? Цитирай
Heartman Отговорено Декември 2, 2010 Автор Отговорено Декември 2, 2010 Kомпозицията, изпълнението и текста.То записа не е за коментиране. Цитирай
Synthy Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Коментари от един слушател, които никак няма да ти харесат, приемаш ли? Цитирай
Heartman Отговорено Декември 2, 2010 Автор Отговорено Декември 2, 2010 Ами айде казвайте де какво толкова има. Цитирай
Synthy Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Еми какво... звученето на песента не се запомня с нищо. Такива с тонове да ринеш, още повече, че на места е дори фалшиво, но това с упражнения най-вероятно ще го коригираш (пеенето). Кухарка и "чувствени" думички мнооого отдавна не са никак оригинални. Ясно е, че сигурно ще се хареса на нашите "продуценти", издаващи тъй нареченият БГ Рок, обаче ако публиката е като мен.. нямаш шансове. Постарал си се, и с пеенето, и със свиренето, ама вложи това усърдие в нещо по-... и аз не знам какво. Просто започни от начало, ама не в този стил. Малко повече инструменти, малко по-разчупена мелодия, не знам и аз какво да ти кажа в тази насока. Както казах - слушател. Цитирай
Heartman Отговорено Декември 2, 2010 Автор Отговорено Декември 2, 2010 Да.На мен ми е ясно че звучи като парче от БГ радио и то си беше такова като съм го мислил преди 6-7 години просто исках да го запиша, със сигурност няма да грабна публиката с него.Аз слушам и свиря друга музика, но тогава съм бил в такова настроение,а за изпълнението мога и по-добре,но в домашни условия толкова. Цитирай
Synthy Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Еми дай да чуем другата музика, която правиш. Обичам да слушам музика Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 това е АНТИ-оригинално, но е приятно Ако някой който не разбира от музика го чуе по радиото, няма да смени станцията Цитирай
Recommended Posts