IgniteAll Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Ами по тази логика трябва да се направи и един стандарт за купува обявите. Има такива, които наистина мисля, че са едно просто съобщително изречение, което нищо не говори за това, което се търси. Само се прават излишни постове с излишни коментари. Цитирай
7thString Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Е за търсенето е друго- едно е да кажеш "Търся китара до 200лв" друго е "Търся черен Ibanez RG350" Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Ами да, така е, но както всички които имаме форуми, или поназнайваме просто, форумната информация се съхранява в база данни SQL. Това е ценно място, което е платено, ако се задръсти и се налага да се ъпгрейдне, трябва да се плаща. Надявам се ме разбирате какво имам предвид. Малко по малко се трупат и такива обявки, които се забиват в това място, а нямат никаква стойност и няма как да им се помогне с едно изречение, а трябва да се пита с дни понякога, докато се стигне до момента на истината за този, който си търси примерно китара до 300 лева. Цитирай
musicman Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Ето, аз дадох пример с първата такава обява... дайте да видим дали ще потръгнат нещата Цитирай
Recommended Posts