filip.guitar Публикувано Ноември 17, 2010 Share Публикувано Ноември 17, 2010 Имам един проблем. Днес ми пристигна процесора (Digitech rp 255) поръчах си го от dv247 ама зарядното е английско и не знам какво да правя. А и също така е с AC output Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Май нещо такова ще трябва: По магазините за елктроматериали трябва да има. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Има ги.Преходник за англиски(хамерикански) стандарт.Къде има круш(к)и ги има Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Само за протокола да добавя, че процесорът ти няма зарядно а адаптер. Телефоните имат зарядно, какар че и тяхното е адаптер. Зарядно устройство е това което зарежда батерии. Това което захранва някаква техника от мрежата се казва адаптер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
filip.guitar Отговорено Ноември 19, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 19, 2010 Благодаря ви. Намерих каквото ми трябваше Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Ноември 20, 2010 Share Отговорено Ноември 20, 2010 (Редактирано) ^ Олекна ми - камък ми падна от гърба! Редактирано Ноември 20, 2010 от Лими Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Ноември 20, 2010 Share Отговорено Ноември 20, 2010 ^ "камък ми падна от сърцето... и ми падна в бъбреците..." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 20, 2010 Share Отговорено Ноември 20, 2010 "...а под камъка.....рак!" хихихиххи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Ноември 20, 2010 Share Отговорено Ноември 20, 2010 Болна тема....... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belgarad Отговорено Ноември 21, 2010 Share Отговорено Ноември 21, 2010 Не схващам тоя преходник ще го изработваш или ще го ремонтираш та питаш тук ??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts