Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
MF500-LS-3S.jpg

495697.jpg

Zemaitis,класика в жанра влюбем съм в тази марка,но за съжаление(поне за сега)твърде недостижим блян :)

:) Бая се чудех каква е тая китара с която Цветан Недялков открива концертите на "Пей с мен". Уникална.

Отговорено (Редактирано)
495697.jpg

Zemaitis,класика в жанра влюбем съм в тази марка,но за съжаление(поне за сега)твърде недостижим блян :)

^Хаха! Точно за едно такова се ослушвам сега в нета и до няколко дни ще се разбере дали ще го отнеса ... :thumbs_up:

Иначе за мен това е най-готината китара (май някой я беше пускал тук) - Мартин Д-100:

Martin_D-100_Deluxe_left_handed_guitar.jpg

Редактирано от visiondann
Отговорено

В Динакорд вчера видях наи красивата китара която съм виждал. Мисля че на главата пишеше Korf. Инлеите бяга от пентаграми , много стилно тяло ,а флоида... леле влизаше в картинката като 2 по сто без мезе. Ако някои е мърдал тия дни да каже нещо повече. За съжаление не открих нищо в нета.

Отговорено (Редактирано)

Открих китарата на живота ми....

1973_gibson_les_paul_custom_black_beauty_.jpg

Не случайно й викат Black Beauty (черна красота..).Малее ако успея да намеря накво копие до 1000 лева... :):hysterical:

Редактирано от CursedSoul
Отговорено (Редактирано)

Ей я как се беше скрила в ъгъла :hysterical:

едит: Дееба, що се килна на една страна :)

едит2: Хаха, от тази снимка излиза, че спя на стената като граф Дракула хахаха

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено
В Динакорд вчера видях наи красивата китара която съм виждал. Мисля че на главата пишеше Korf. Инлеите бяга от пентаграми , много стилно тяло ,а флоида... леле влизаше в картинката като 2 по сто без мезе. Ако някои е мърдал тия дни да каже нещо повече. За съжаление не открих нищо в нета.

Хехе...мога да се похваля че таз хубавица ми принадлежи вече 1 месец и се представя доста добре, сега чакам да окомплектоваме "шведската тройка" с едно хубаво рандалче RH 150 G3 и кабинетче 4х12" и ще съм :hysterical:

• 1 month later...
Отговорено
495697.jpg

Zemaitis,класика в жанра влюбем съм в тази марка,но за съжаление(поне за сега)твърде недостижим блян :rolleyes:

^Хаха! Точно за едно такова се ослушвам сега в нета и до няколко дни ще се разбере дали ще го отнеса ... :)

Иначе за мен това е най-готината китара (май някой я беше пускал тук) - Мартин Д-100:

Martin_D-100_Deluxe_left_handed_guitar.jpg

Съгласен съм за D-100 Deluxe_f като за най-красива китара в момента и най-скъпа мисля че повече от 100 000 лв