Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Аз съм късметлия да притежавам китарата която ми беше мечта. От година и малко я имам ама още не сам видял друга която така да ми грабне окото :yes: Тялото малко SG си пада ама ... :D ESP Viper 407

479902.jpg

Редактирано от ZVER0
  • Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

...мисля че не видях някой да пише за акустична китара :) така че -->http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/allmusic/cabinet/00205426/img48507744.jpg

знам че не е много ... че не е кой знае кaкво но си е моя ... и все пак красотата на акустичните се крие в звука и в класическия външен вид според мен(а за електрически Les Paul :recourse: )

Отговорено
Аз в Гибсъните. Експлорерите на ESp хич не ме кефят.

И какво не им е наред? Добре че Гибсън ги осъдиха да не произвеждат повече този модел, защото иначе никой нямаше да си купува тяхните Експлоръри вече...

В момента съм пред сделка за един LTD Explorer, от преди да ги спрат от производство. Имам и Epiphone Gothic Explorer, но LTDто просто е наравено за свирене, не само да го гледаш и да му се радваш!

Говорех за новия, ръбатия Експлорър. Иначе старите версии, заради които се съдеха са си чук.

Отговорено
explorer.jpg

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На бати сладураната :P

Ritchiе

Свиря точно на такава красавица. Това е най-прекрасната китара, която съм срещал в живота си и смятам, че пред нея бледнеят останалите, поне за мен, според моя вкус, е така. Не отричам обаче и останалите - всяка си има своята красота. На второ място слагам "Лес Пол", на трето - "Стратокастер". На четвърто място слагам "Ес Джи".

Що се отнася до "Лес Пол", то тя е перфектна китарка. Не знам защо, но релефчето й ми напомня за коремчето на красиво момиче. Не във вулгарния, а в естетическия смисъл. Другата китара, на която свиря, е "Стратокастер".

Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка. Още лакът и не беше изсъхнал съвсем.

Ritchie

Готино бръмбарче. Засхто не вземеш "Пронто" за дърво с прополис и не си я почистиш? Всичко захабено ще изчезне, ще стане като съвсем новичка!

Ричи

А бе Джеймс, не зная на кое казваш ти "чук", ама май нещо се бъркаш. Това са перфектни китари, братко. И мисля, че за чукове, бургии, кирки и простотии си има дюлгерски сайтове. Не обиждай китарите! Те не са ти виновни! Въпросът е за удобство, което си е нещо строго индивидуално. На мен ми е по-удобно да карам "Лада", отколкото "Мерцедес", не че немското возило е по-лошо.

:recourse:

SRV Number one Strat.

Красота, дух и звук събрани в едно.

Ritchie

Колега, това е блусарска китара, на която колкото кривоч да слагаш, все ти дава по-малко изкривен саунд. Но ако ти си блус-китарист, а не хард или хеви, то тогава си случил с прекрасен инструмент. За съжаление тази китара не става за твърда рок-музика. Но за други неща е незаменима!

Отговорено

Е*ахти бруталния спам ;) ...кво прайш ве човек.

По темата:

vendetta_4.jpg

headerhtsbsb_main.jpg

3007001.jpg

Знам, че са доста стандартни, но наистина това е формата за мен...а кленовото покритие направо ...цепи мрака :)

• 3 months later...
Отговорено
Е*ахти бруталния спам :unsure: ...кво прайш ве човек.

По темата:

vendetta_4.jpg

headerhtsbsb_main.jpg

3007001.jpg

Знам, че са доста стандартни, но наистина това е формата за мен...а кленовото покритие направо ...цепи мрака :punk_guitar:

Te тука е истината

Онези вендетите са бегли имитации, но май първо през тях ще минем щото другите ... Майкоооооооо...