ZVER0 Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 (Редактирано) Аз съм късметлия да притежавам китарата която ми беше мечта. От година и малко я имам ама още не сам видял друга която така да ми грабне окото Тялото малко SG си пада ама ... ESP Viper 407 Редактирано Септември 17, 2007 от ZVER0 Цитирай
_SuicideMachine_ Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 ...мисля че не видях някой да пише за акустична китара така че -->http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/allmusic/cabinet/00205426/img48507744.jpg знам че не е много ... че не е кой знае кaкво но си е моя ... и все пак красотата на акустичните се крие в звука и в класическия външен вид според мен(а за електрически Les Paul ) Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 SRV Number one Strat. Красота, дух и звук събрани в едно. Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 ето я най-красивата ми китара и мен Цитирай
James Hetfield Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Аз в Гибсъните. Експлорерите на ESp хич не ме кефят. И какво не им е наред? Добре че Гибсън ги осъдиха да не произвеждат повече този модел, защото иначе никой нямаше да си купува тяхните Експлоръри вече... В момента съм пред сделка за един LTD Explorer, от преди да ги спрат от производство. Имам и Epiphone Gothic Explorer, но LTDто просто е наравено за свирене, не само да го гледаш и да му се радваш! Говорех за новия, ръбатия Експлорър. Иначе старите версии, заради които се съдеха са си чук. Цитирай
ritchie Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: На бати сладураната Ritchiе Свиря точно на такава красавица. Това е най-прекрасната китара, която съм срещал в живота си и смятам, че пред нея бледнеят останалите, поне за мен, според моя вкус, е така. Не отричам обаче и останалите - всяка си има своята красота. На второ място слагам "Лес Пол", на трето - "Стратокастер". На четвърто място слагам "Ес Джи". Що се отнася до "Лес Пол", то тя е перфектна китарка. Не знам защо, но релефчето й ми напомня за коремчето на красиво момиче. Не във вулгарния, а в естетическия смисъл. Другата китара, на която свиря, е "Стратокастер". Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка. Още лакът и не беше изсъхнал съвсем. Ritchie Готино бръмбарче. Засхто не вземеш "Пронто" за дърво с прополис и не си я почистиш? Всичко захабено ще изчезне, ще стане като съвсем новичка! Ричи А бе Джеймс, не зная на кое казваш ти "чук", ама май нещо се бъркаш. Това са перфектни китари, братко. И мисля, че за чукове, бургии, кирки и простотии си има дюлгерски сайтове. Не обиждай китарите! Те не са ти виновни! Въпросът е за удобство, което си е нещо строго индивидуално. На мен ми е по-удобно да карам "Лада", отколкото "Мерцедес", не че немското возило е по-лошо. SRV Number one Strat. Красота, дух и звук събрани в едно. Ritchie Колега, това е блусарска китара, на която колкото кривоч да слагаш, все ти дава по-малко изкривен саунд. Но ако ти си блус-китарист, а не хард или хеви, то тогава си случил с прекрасен инструмент. За съжаление тази китара не става за твърда рок-музика. Но за други неща е незаменима! Цитирай
James Hetfield Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Казах "чук" в добрия смисъл. Цитирай
metaliza Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 (Редактирано) тази е моята възлубена тук Редактирано Септември 25, 2007 от metaliza Цитирай
dip4ikov Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Хммммм смятам че Стефчо Вей има най-голямата красавица. Тук-> http://www.lamusic.ca/pics/122.jpg Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 : аве ritchie мога ли да питам защо пускаш 4 отговора 1 след друг (през няколко минути), като единият е цитат на предният ?????????????????? Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Е*ахти бруталния спам ...кво прайш ве човек. По темата: Знам, че са доста стандартни, но наистина това е формата за мен...а кленовото покритие направо ...цепи мрака Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Е*ахти бруталния спам ...кво прайш ве човек. По темата: Знам, че са доста стандартни, но наистина това е формата за мен...а кленовото покритие направо ...цепи мрака Te тука е истината Онези вендетите са бегли имитации, но май първо през тях ще минем щото другите ... Майкоооооооо... Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Моите фаворити са ЕS-175 , Les Paul и ЕS-335 от моделите на Gibson ,докато от моделите на Фендер много ми харесва Телекастера.Иначе мойта красавица изглежда ето така: http://img293.imageshack.us/img293/1284/mg7639xs9.jpg Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Schecter Hellraiser Avenger е китарата за мене и е само 800$ и можете да я поогледате ТУК Цитирай
Recommended Posts