DILETANT Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Ето ТУК и китарата на един от любимите ми китаристи... е няма такъв ненормалник просто.Може би само Матиас Еклунд може да се мери с тоя изперкалия!? Ами те двамата, Bumblefoot (Ron Thal) и Mathias "IA" Еlklund, освен, че са уникални откачалки, са и много близки дружки, но нали знаете за краставите магарета..... Китарата Бамбълфуут е уникална просто, като и натиснеш ръчката на флойда и крилцата се разперват настрани. Цитирай
Vinetu Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Моята детска мечта ТУК :inlove: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 ^ Ако не беше така подкастрена отдолу щеше да е доста по-красива, според моето скромно мнение... Цитирай
Vinetu Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 ^ Ако не беше така подкастрена отдолу щеше да е доста по-красива, според моето скромно мнение... Това също е част от "черната магия" на тази китара Цитирай
lizardman Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 една от най-яките китари, дето съм виждал сори че не е само китара, ама се съмнявам че мога да открия китарата на едър план Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Докараха един такъв Washburn у нашия фактор. Китарата на живо наистина е дяволски яка, нищо, че мяза малко на играчка. http://img101.imageshack.us/img101/6176/suhr7fe8.jpg Земи финиша баце :inlove: Цитирай
chlen Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Аз съм твърдо за Gibson Les Paul и SG, SG-то ме радва малко пове4е щото е бая злобно и пак си е класика, ама да е черна, другите цветове не ме кефят толкова. Цитирай
badValue Отговорено Ноември 23, 2006 Отговорено Ноември 23, 2006 С риск си4ки да ме намразят(не 4е много ми пука) .. а и да кажат 4е е КИ4 това е КРАСОТА !!!!! Цитирай
metalmorphosis Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 Искам да имам точно такава китара,може би с хъмбъкъри за по-тежка музика. леворъка,кръстчетата по грифа,SG(!!!). И много ми харесва когато грифа е някакси очертан(бяла ивица по края). Цитирай
TheNightRider Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 (Редактирано) http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/ca...s/OLMM4BK_1.jpg @shadow - за първата ти пусната снимка... говорим за китари... http://www.teenproblem.net/f/images/smiles/eusa_drool.gif Редактирано Ноември 26, 2006 от TheNightRider Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Искам да имам точно такава китара,може би с хъмбъкъри за по-тежка музика. леворъка,кръстчетата по грифа,SG(!!!). И много ми харесва когато грифа е някакси очертан(бяла ивица по края). Приятелю,а тези адаптори според теб какви са Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Моите любими китари са: PRS Custom 24 Ibanez Universe И Ibanez MTM1BR Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Моите любими китари са:PRS Custom 24 Добър избор,но Custom 22 е това което си показал Владо Цитирай
Recommended Posts