Valnyr Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Сигурно много са го казали досега но и аз да си го кажа пак! Gibson баце и то Les Paul естествно, но за мен е модела Special New Century ето и снимчица Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Красота е точната дума ... Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 (Редактирано) Бях пуснал подобна темичка и ме охулиха, че е за темата "най красивата китара", което всъщност си е така . П.С. Аз съм по ел."жици", но наистина това гали окото.(Е*ати израза ) Редактирано Септември 4, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 (Редактирано) Наистина са много красиви. Аз си заплювам предната Само че не знам дали е заради снимката, заради мен, или заради нещо друго но самите прагчета (по-точно металните парчета) ми изглеждат много тънки... Ако е така - има ли някакво обяснение за това? Редактирано Септември 4, 2007 от SomeoneElse Цитирай
FiToKa Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Les Paul GT на Gibson ... това ми е мечта Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Jackson RR1 Randy Rhodas & Ibanez XPT700 Xiphos Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Сигурно много са го казали досега но и аз да си го кажа пак! Gibson баце и то Les Paul естествно, но за мен е модела Special New Century ето и снимчица Айде Ванка, като попораснеш да си я купиш, че да я пробвам и аз. Ся почваш да си събираш от банички и като чукнеш 50-ка таман ще ти стигнат (стискай палци да съществува тая китара тогава) Цитирай
Slav Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 За мен най-секси китарата си е Gibson SG Знам - ще кажете че се влияя от мнението на Ангъс Йънг - НЕ Е ТАКА ! Просто от 4 годишен си я харесвам адски си ме кефи и като форма и като този чист и як звук, който вади Ангъс от нея Страшна красавица нали ? Цитирай
Tonybecker Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 За мен е Jackson - Warrior. Без значение дали има картинки.Просто формата е уникална дайе като се замисля изчистен черен цвят най ми допада.!! Цитирай
cecomeco Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка. Още лакът и не беше изсъхнал съвсем. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 (Редактирано) Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка. така като те слушам на две години ще е за хвърляне хората свирят по 50 години на една китара и нищо и няма а твоита за една... пък и от тея форми ми иде да повърна Редактирано Септември 15, 2007 от Overdrive Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Не знам за "най-красива", но тази е една от най-безумните: Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 ^ Има много постапокалиптичен вид. Цитирай
cecomeco Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 така като те слушам на две години ще е за хвърляне хората свирят по 50 години на една китара и нищо и няма а твоита за една... пък и от тея форми ми иде да повърна Ми всъщност имах предвид че се поизтъркаха ръбовете. Всеки си има мнение, мен пък "круши" не ми харесват. Щях да пусна една друга дето ме кефи ма аре ще ти я спестя, за да не офърляш клавиатурата. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Не знам за "най-красива", но тази е една от най-безумните: Една от най-хубавите, дето съм виждал по тоя форум (имаше я и в няква друга тема). Ест не бих излязъл на концерт с нея, но като произведение на изкуството е страшна - хората по галериите се кефят на скулптура, направени от подобни джаджи - аз пък се кефя на тая китара. Да не говорим за афинитета ми към постапокалипсиса, киберпънка и стиймпънка... Много добра! Браво, че се сети за нея! Цитирай
Recommended Posts