Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Сигурно много са го казали досега но и аз да си го кажа пак! :unsure: Gibson баце и то Les Paul естествно, но за мен е модела Special New Century ето и снимчица :)GIBLPJSHM-8b5750a294a70b8fb34cf461905bdce6.jpg

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Бях пуснал подобна темичка и ме охулиха, че е за темата "най красивата китара", което всъщност си е така :greenball: .

П.С. Аз съм по ел."жици", но наистина това гали окото.(Е*ати израза :whistle: )

Редактирано от Talic_Zealot
Отговорено (Редактирано)

Наистина са много красиви. Аз си заплювам предната :whistle:

Само че не знам дали е заради снимката, заради мен, или заради нещо друго но самите прагчета (по-точно металните парчета) ми изглеждат много тънки... Ако е така - има ли някакво обяснение за това?

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено
Сигурно много са го казали досега но и аз да си го кажа пак! :) Gibson баце и то Les Paul естествно, но за мен е модела Special New Century ето и снимчица :huh:GIBLPJSHM-8b5750a294a70b8fb34cf461905bdce6.jpg

Айде Ванка, като попораснеш да си я купиш, че да я пробвам и аз. Ся почваш да си събираш от банички и като чукнеш 50-ка таман ще ти стигнат (стискай палци да съществува тая китара тогава) :rolleyes:

Отговорено

За мен най-секси китарата си е Gibson SG :)

Знам - ще кажете че се влияя от мнението на Ангъс Йънг - НЕ Е ТАКА !

Просто от 4 годишен си я харесвам адски си ме кефи и като форма и като този чист и як звук, който вади Ангъс от нея :thumbs_up:

SGAYACNH-e189a606ce7d1ae731fe22e3dfafbe36.jpgid_517265_400x253.jpg

Страшна красавица нали ? :)

Отговорено

За мен е Jackson - Warrior.

Без значение дали има картинки.Просто формата е уникална :P

дайе като се замисля изчистен черен цвят най ми допада.!!

Отговорено

Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка. Още лакът и не беше изсъхнал съвсем.

normal_100_1666_b53f0cbad756b4aca81705dc3266d5bc.jpg

normal_100_1667_e0849076c314ad3357e17131475ead50.jpg

normal_100_1671_7c5826fc8bd74ce2458a82bf2acf6333.jpg

Отговорено (Редактирано)
Не че я мисля зя най-красива, пък и не ми е мечта, че си е моя. Просто за некое и друго мнение. Тя вече е на повече от година и е позахабена но на снимките е съвсем новичка.

така като те слушам на две години ще е за хвърляне :music336: хората свирят по 50 години на една китара и нищо и няма а твоита за една... пък и от тея форми ми иде да повърна :thumbup:

Редактирано от Overdrive
Отговорено
така като те слушам на две години ще е за хвърляне :hysterical: хората свирят по 50 години на една китара и нищо и няма а твоита за една... пък и от тея форми ми иде да повърна :yes:

Ми всъщност имах предвид че се поизтъркаха ръбовете. Всеки си има мнение, мен пък "круши" не ми харесват. Щях да пусна една друга дето ме кефи ма аре ще ти я спестя, за да не офърляш клавиатурата.

Отговорено
Не знам за "най-красива", но тази е една от най-безумните:

ggggtwo.jpg

:cheers2:

Една от най-хубавите, дето съм виждал по тоя форум (имаше я и в няква друга тема). Ест не бих излязъл на концерт с нея, но като произведение на изкуството е страшна - хората по галериите се кефят на скулптура, направени от подобни джаджи - аз пък се кефя на тая китара. Да не говорим за афинитета ми към постапокалипсиса, киберпънка и стиймпънка... Много добра! Браво, че се сети за нея!