g_vayov Публикувано Октомври 29, 2010 Share Публикувано Октомври 29, 2010 Харесва ми дизайна на тези китари: Обаче цената е малко над възможния бюджет. Та се замислих ако се вземе ето това например: И се смени или модифицира предната стена дали ще се получи нещо читаво? Ще трябва лютиерска намеса, това е сигурно. Но заслужава ли си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Октомври 29, 2010 Share Отговорено Октомври 29, 2010 Ако ще я водиш по изложби определено си заслужава. Ама ако ще свириш на нея мисля че няма смисъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Октомври 29, 2010 Share Отговорено Октомври 29, 2010 стаг мисля, че имат и такъв модел... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Октомври 29, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2010 Ух, вярно, доста е близък. По скоро е като Ovation Applause AE-147 Stagg A2006-BK Вчера единственото с такава форма което успях да открия по българските онлайн магазини беше Ovation и затова от там тръгнах. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Октомври 29, 2010 Share Отговорено Октомври 29, 2010 (Редактирано) с тия стилизирани листа моделът даже изглежда малко по-близък и народен - чисто черната с и без това нетрадиционният вид е за мрачна музика (dornenreich примерно) иначе такава форма, само че сънбърст, преди няколко месеца имаше при канев във варна - ако мина оттам, ще надникна дали още стои наздраве Редактирано Октомври 29, 2010 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 29, 2010 Share Отговорено Октомври 29, 2010 Едно е сигурно - от Stagg A4006-BK Ovation MT37 няма как да стане. Няма лесен и успешен вариант за ъпгрейд за акустична китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Октомври 29, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2010 Ще стане ама като боб по хайдушки.... Хвърляме Stagg-а и си купуваме Ovation Идеята беше да се докара визията, по-добра китара няма да стане то е ясно. Все пак Ovation Applause AE-147 е 500 лева а Stagg A4006 го видях за 200. Остава да събера някаква прилична сума и да почвам издирването. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 29, 2010 Share Отговорено Октомври 29, 2010 (Редактирано) Почти сигурно е, че никой не би се наел да прави такава операция за малко пари. Освен това, операцията няма да е проста - телата на овейшъните и техните копия са(доколкото знам) от полимери - трудно за направа в извънзаводски условия. Ако имаш предвид само лицевата част, то е много вероятно да не се получи звука, който трябва - цялото това упражнение едва ли ще се върже много по-евтино от така или иначе нескъпия аплауз, но резултатът може и да е по-лош. Ако сам мислиш да се захванеш с това, само искам да те предупредя, че според мен е безмислена прищевка. Редактирано Октомври 29, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Октомври 30, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2010 Остава да събера някаква прилична сума и да почвам издирването. Имах предвид че в зависимост от това което събера ще търся китарка която да не се преправя. Имах няколко съмнения относно процедурата чиято цел беше "да минем тънко" но все пак реших да попитам. -Ще стане но като теглиш чертата ще излезе по скъпо. -Ще стане на вид но ще звучи зле плюс горното за цената. -Няма да стане изобщо. Ще имаме скъпи подпалки. Всички съмнения се потвърдиха, така че работата е ясна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 с тия стилизирани листа моделът даже изглежда малко по-близък и народен - чисто черната с и без това нетрадиционният вид е за мрачна музика (dornenreich примерно) иначе такава форма, само че сънбърст, преди няколко месеца имаше при канев във варна - ако мина оттам, ще надникна дали още стои наздраве Е*имумамата от кога цвета на китара определя какво да свириш на нея ве деа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 RockoBG, yбичам таа!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 (Редактирано) ееемотиконката не видяхте ли Редактирано Ноември 11, 2010 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belgarad Отговорено Ноември 11, 2010 Share Отговорено Ноември 11, 2010 Аз имам едно скромно предложение - събери 200 лв. и стях си купи втора ръка акустичен Фендер за разлика от другите известни марки китари Ибанец, Ямаха... ниския клас на Фендер звучи страхотно и е на разумна цена (има и черни модели, които приличат на показаните от деб). Ако наистина искаш да минеш тънко купи си Стаг пак втора ръка. Аз лично имам акустичен Стаг, но там работата е на какво ще попаднеш. А ако държиж точно на Овейшън форма на тялото на ниска цена пак си купи Стаг или Аполо или Макстон или друга подобна марка, която прави копия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 12, 2010 Share Отговорено Ноември 12, 2010 RockoBG, yбичам таа!! ама молтсъ!!! взаимносъм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 с тия стилизирани листа моделът даже изглежда малко по-близък и народен - чисто черната с и без това нетрадиционният вид е за мрачна музика (dornenreich примерно) иначе такава форма, само че сънбърст, преди няколко месеца имаше при канев във варна - ако мина оттам, ще надникна дали още стои наздраве Да да, и Malmsteen е известен гадулар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts