herz07 Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Браво,Боре!Отново класа и убийствен саунд.Поздрави на всички! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Супер е. Браво и от мен Звукът е добър, с изключение на ниските Слушам ей сега новия албум - много здрав тоже. Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 След събота и аз ги минах тия записчета от червената къща, браво момци и моми И така като ги чух двете албумчета, новият е определено крачка напред Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Откъм звук и аранжимент може би да, за новия албум. На мен и щерката все още "Има ли ден" ни е любимото парче. На феста обаче не го изсвирихте :/ Цитирай
Bassbuzz Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 (Редактирано) Поздравления! За мен Вашата музика беше " с най-много цветове" на фестивала. Радвам се че Ви има! Радвам се че все още сте в БГ и можем да се наслаждаваме на това, което правите! Бъдете заедно и след 22 -я албум ! Ваш Фен : Венци - само съжалявам за Hammond -a , че го чух само на Чек -а. Наистина кърти !!! Редактирано Октомври 19, 2010 от Bassbuzz Цитирай
Recommended Posts