Viara Ivanova Публикувано Октомври 11, 2010 Share Публикувано Октомври 11, 2010 (Редактирано) Нали имам доста приятелчета сред вас, да споделя, че ще ходя на концерт съвсем скоро ..... направо не мога са намеря място от кефффффффф Ух този Джамаллллллллллл, ако ми падне....! Редактирано Октомври 11, 2010 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Ха-ха, тоз белчо на кийборда как са се излъгали да го вземат... Ааа, с тез клаксони не мога да ги изтрая повече от 3 мин. Моите съболезнования, че ще присъствате... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Мейсио свири преди няколко години в зала 1 на НДК. Беше голям фънк купон! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) ...и по-специално с хватката на 2:08-2:12 Редактирано Октомври 12, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Разкошно забиват!Наистина кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Ихааа, супер яко, завиждам благородно Аз пък ви поздравявам с ей това изтрещяло парче. Това леко фалшивото синтче, дето свири като сирена направо ще ме побърка от кеф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2010 Ааа, с тез клаксони не мога да ги изтрая повече от 3 мин. Моите съболезнования, че ще присъствате... Абе то верно, че всеки има право на собствен вкус...ама аз ще се направя, че не съм го прочела това @ Ив @CyberGene Синтчето ми напомни на днешния час по импровизация ... един колега реши да изпробва звуците на iPhona-a си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) ^^Това мугче ми напомня на един строй, който чух онзи ден (19ТЕТ), в който грубо един цял тон има 3 равни части (има цели тонове, но вместо полутонове - третинка тонове), един вид суингирания варинат на 12-тоновата система! (на кратко: 19, а не 18 - защото квинтата по този начин звучи по-добре, квартата може да се раздели на 2 равни части и имаме 2 вида тритонуси - такива разни) Редактирано Октомври 12, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts