ProjectHamsterdam Публикувано Декември 24, 2004 Публикувано Декември 24, 2004 01. Slow 02. Rip (Your Flesh) Away Това са двa проекта на моята група - свирим нещо наподобяващо death metal, но не съвсем. Записите са правени преди година и нещо в домашни условия, когато и представа си нямах от звукозапис (не че сега имам ) Вокали - няма Сола - няма (има, ама не са записани ) Барабани - писани от мен. Блях...маса гадно. :green: Кажете какво мислите, като имате предвид, че това чудо звучи като демозапис на демозаписа. По-скоро ми е интересно какво ще кажете за самите парчета - според мен са доста разхвърляни като структура, но може би това ги прави по-интересни...или пък не? :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Барабаните ме убиха!!! БРАВО! за саунда няма да говорим сега! Супер интересен метал тва е! ако си ги редил семпла по семпла в куул то ти не си добре...... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 24, 2004 Автор Отговорено Декември 24, 2004 Поласкан съм. За барабаните - стават по-бързо отколкото си мислиш. Честно казано на Nuendo още не мога да напиша и два такта... Въпросът е човек как е свикнал... Ето още малко барабани - link - само 700kb са. Има добри брейкове. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 МиЗерИя (в добрия смисъл!!!) :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Пак да се оплача че не се вижда тоя сървър от чужбина.. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Dylan, пробвай това: http://xn0u4003.tripod.com/MyMusic/Antagon...d-Slow_Demo.mp3 За евентуално главоболие не отговарям. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 А така Метал!!!!!!!!!! само за маниаци трябваше да е обяснението на темата.Баш ми става драго като видя такива неща из авторска музика!!!!Само едно нещо твое съм чул за това щи отговоря след 31 секунди Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) А така Метал!!!!!!!!!! само за маниаци трябваше да е обяснението на темата.Баш ми става драго като видя такива неща из авторска музика!!!!Само едно нещо твое съм чул за това щи отговоря след 31 секунди МНого е зарибяващо!!!!! МЕТАЛ Е като за демозапис на демозаписа е Дзън!!!! Дядо ти Глен Бентън ме къдри по подобен начин Леко да кажем... че китарите жужат,но може би това си целил.определено да постнеш със вокали!!!Онази песен на български дету се пееше.. ако имате на разположение същия вокал ще трябва да е добро за слушане.Определено ме сърбят ушите!!! Аре стига сте спали записвайте вокали. п.с Един тип от личния ми архив: ако намалиш едната каса ,със 15% нормално, се постига по реален звук.Не се смейте верно е Отнася се само за Детски композитори п.с.НОмер 2-ве дай линк за Rip (Your Flesh) Away да не е от фри бол бъ гъ-то де Редактирано Февруари 10, 2005 от jFog Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Не е зле, но звучи някак си прекалено електронно Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Да, тва е от барабаните. Гадни са. Определено не съм искал китарите да жужат, ама тва е магията на Zoom 505. jFog, като спомена чичо Бентън, сетих се за Feasting the Beast на Deicide - има подобен кенефен звук, но явно за ранните 90 години на миналия век е било простимо. :green: Целият комплект барабани го изхвърлих и замених с нещо по-добро, там касите са си напаснати да звучат по-реалистично май...но това е готин трик, ще го пробвам. Вокал търсим... никой още не се е обадил. Линк ще дам, ама никаква връзка нямам към този tripod.com напоследък.. За ъплоуд да не говорим. Дай майл на ПМ ако искаш? ~4mb Готвя нещо с по-сносен звук, може би вече на ниво демо (), дадоха ми една книжка Mixing and Mastering with Waves - препоръчвам я, там всичко е обяснено много подробно - като принципи на миксирането и като практикум, употреба на EQ, компресор и лимитер, pan и т.н. Остава само да открадна малко време, а след това ще искам да чуя вашето мнение за звука и да ме посъветвате. ПП: Детски композитори? Да не са тея дето пазаруват в Детмаг? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Ето най-после линк към Rip (Your Flesh) Away: за чужбината - едно просташко парче: http://xn0u4003.tripod.com/MyMusic/antagon...ld-rip_away.mp3 Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Малиии, вие верно сте много яки бе! Имате ли фенклуб да се запиша:-) Барабаните трябва малко да им оправите динамиката и ще зазвучат реално. Звуковата банка си казва думата де. А пък който твърди че zoom 505 бил гаден ефект му препоръчвам да чуе вашите творения. Как сте записвали китарите между другото? Директно ли? Мнооо яко творение! Браво! Повече такива банди в бг трябват. Че ми писна от мелодични блекове:-) Айде, наздраве! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Ейиии хора тва е лудница ........ ебати брутала ... заеби звука е мнопго як а за песните ... неам думи .... е такова искам да слушам по концерти наживо и ше си откачим главата АЗ СЪМ ГОЛЕМ ФЕН НА ТВА КОПАНЬЕ ебаси как нема вокал аз ако можех да пея такива работи нема да се колебая ..... Е тва е метъл от висша класа .... мене сега ми звучи супер завършено пък камо ли със вокали и сола и жив барабанист ........... Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Страхотна ситна копаница на 32рини :) само вокалче да има Цитирай
Recommended Posts