maxim09 Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Здравейте, за Леспол копията на Корт, за тези ли става въпрос http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_30..._TS250_CRS.html . Става ли добре, ако се върже тази китарка с винтидж комбо, с по - слаб гейн, за блус, рок примерно? И мензурата на оригинала ли е 628 мм? Cort TS200 BK същите ли са? В You tube чух как звучат, приятен и предпочитан за мен звук. Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Бря! Тес модели TS ги няма на сайта на корт. Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 Здравейте, за Леспол копията на Корт, за тези ли става въпрос http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_30..._TS250_CRS.html . Става ли добре, ако се върже тази китарка с винтидж комбо, с по - слаб гейн, за блус, рок примерно? И мензурата на оригинала ли е 628 мм? Cort TS200 BK същите ли са? В You tube чух как звучат, приятен и предпочитан за мен звук.)Оригинала е с малко по дебел и широк гриф (поне 50-тарския),този модел е и по тънък като тяло,абе приятна китара според мен,сравнявам го с Гибсън студио.За феновете на метъл китарите с гриф размер "вафла от 12 стинки" ще изглежда голем кютук Цитирай
Mecho Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 До музикалната академия има 2 магазина. В по-големия има едни LP копия на марката Career. Имам такава от най-високия им клас (880 лв.), който за съжаление май не се произвежда вече, но и сегашните модели изглеждат читави. Моята китара е много качествена и след смяна на пикапите със SD-кани звукна. Горещо ги препоръчвам... най-малкото за тестване Другата ми мисъл е за Washburn X50Pro от магазина на Фактор - има две разновидности с активни EMG-та и с SD-кани. Първата съм я пробвал с един Рандал лампов и звучеше страхотно и беше много удобна. Пикапите са овързани по някаква яка схемичка и има много комбинации. Няма тремоло, което виждам като плюс, защото за начало е добре да се свири на добре настроена и стабилна китара (лично мнение ), а и състейнът е друг. Винаги има време за извращения с тремоло. Цената беше около 1000-ка. Виж и Ibanez-те в магазина на Икономов до Южния парк. Има много избор. Като цяло са добри инструменти. RGA32 изглежда мнооого добра. Не съм я пробвал, но като комбинация от елементи звучи обещаващо и е красива (според мен ). Успех с китарката. Дано съм ти полезен Цитирай
Yves Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 ^ От собствения си опит мога да кажа, че китарата ми с Флойд се разстройва много по-малко, отколкото китарата ми без Флойд, при това с вързани струни и хубави ключове Така че когато системата е качествена и добре настроена в това отношение проблеми няма. Проблемите са при смяна на строя и интониране. Цитирай
muzicantini Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Абе тия дни един Корт М600Т ми хвана окото просто. Пасивни ЕМГ-та, Уилкинсън тремоло, махагоново тяло и гриф и много готин финиш. Проблемът е, че Динакорд не го внасят. Имат М600, който е с ТОМ (даже в Сливен го има тоя модел), но аз искам с тремоло. Някаква идея дали някъде в България може да се пробва тази китара? Цитирай
gog Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Абе тия дни един Корт М600Т ми хвана окото просто. Пасивни ЕМГ-та, Уилкинсън тремоло, махагоново тяло и гриф и много готин финиш. Проблемът е, че Динакорд не го внасят. Имат М600, който е с ТОМ (даже в Сливен го има тоя модел), но аз искам с тремоло. Някаква идея дали някъде в България може да се пробва тази китара? Благодаря на всички които си дадоха мнението.Пробвах доста инструменти днес дори успях да отида до Видин от където се върнах с това http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=90227 и сега се почва Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 Коя от двете китари си взел? Цитирай
gog Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 (Редактирано) Познай де Редактирано Октомври 23, 2010 от gog Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 (Редактирано) Фендер предполагам? Честито! Редактирано Октомври 23, 2010 от Yo The Real Цитирай
gog Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Такава беше идеята.Но като видях ltdто и като го пробвах установих че и то ми харесва просто звяр.Помислих малко и взех и двете китари.В крайна сметка кеф цена няма.Сега си имам красавецът и звяра Цитирай
Bobolin Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Такава беше идеята.Но като видях ltdто и като го пробвах установих че и то ми харесва просто звяр.Помислих малко и взех и двете китари.В крайна сметка кеф цена няма.Сега си имам красавецът и звяра Евала. Много се кефя на такива хоара. Твърдо и аз съм зад принципа - КЕФ ЦЕНА НЯМА! Да са ти честити! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Честито, много яки китари, особенно Фендера ама ако геше пробвал Charvel-а туй Лтд нямаше да го земеш Цитирай
LanceLink Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Помислих малко и взех и двете китари.В крайна сметка кеф цена няма. Просто къртиш! Цитирай
Recommended Posts