agi Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Здравейте наскоро си купих нова китара та за да си я купя се наложи да си продам кубето сега се опитвам да я свържа чрез преходник сложих all4iso драйвари и guitar rig там добре следвах инструкцийте на line-in съм правих кво ли не но нямам звук с win 7 съм да поясна и принципно открива я но когато се опита да свира нещо не се мърда нищо няма ефект Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Имаш ли звук през компютъра без ефект без гитар рига ? Или изобщо не се чува китарата ? Цитирай
agi Отговорено Септември 27, 2010 Автор Отговорено Септември 27, 2010 (Редактирано) не се чува чува се пращене когато пъхам кабела в китарата няма ефект Редактирано Септември 27, 2010 от agi Цитирай
ultramega Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Как така я открива? По пинцип китарата ти не е дивайс, който компьтъра ти би могъл да засече(е има и такива китари(с usb), но щом ползваш преходник, твоята не е такава). Ако китарата ти е в лайн ин намери си опциите за настройка на звуковата карта и виж дали line in не е mute-нат. Също виж в recording properties - line in да е чекнато. Айде успех! Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Аз без гитар рига имам звук,но като го пусна и до там... Ако може някой който разбира да си остави скайп на лично ще съм много благодарен Цитирай
swifttt Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 вкарай я в изхода за микрофона.. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 За първи път чувам изход за микрофон. 1 Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 ... в шеговито настроение си виждам .... така трябва 1 Цитирай
XR* Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Аз без гитар рига имам звук,но като го пусна и до там... Ако може някой който разбира да си остави скайп на лично ще съм много благодарен пич трябва ти просто един аудио драйвър и всичко е ок по-точно ASIO4ALL_2_10_beta1_English и после му даваш при настройките на гитар риг-а този драйвър вместо основния на виндоус и си ок Цитирай
Annonnymоus Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Ами аз всичко тва също съм го направил, и нищо не става... Чува се чист звук през колоните, но от Гитар Рига - нищо. Само някакво пращене от разните ампове и ефекти там... Пробвах и в изхода за микрофона, и в този за line-in и все така... Няква идея как да го свържа? Цитирай
stangen Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Доло на таск бара до часовника при пуснат guitar rig трябва да имаш една иконка на Asio4all драйвера. От нея си настройваш входа и изхода. Понякога при мен драйвера не иска да ми пусне изхода и се борим 10 минути преди нещата да тръгнат както трябва. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Ами аз всичко тва също съм го направил, и нищо не става... Чува се чист звук през колоните, но от Гитар Рига - нищо. Само някакво пращене от разните ампове и ефекти там... Пробвах и в изхода за микрофона, и в този за line-in и все така... Няква идея как да го свържа? И при мен така. Чист звук без гитар риг , в момента в който го пусна звука спира чува се само бръмчене от настройките на амповете. Моля пишете ЛС как да го оправя Цитирай
Recommended Posts