DeathZone Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Вие нямате милост ......... :wall: :wall: :wall: Цитирай
KingdomX Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 добре че има и по наблюдателни измежду нас . ПП не го бях забелязал Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Всъщност, ефектът е за Дейвид Гилмор, специално за турнето му през 2006... Цитирай
Bo Yan Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Аз скоро си писах няколко мейла с Пит Корниш... питах го за един тип, за който е правил педалборд... Корниш е номер 1!!! И ако не сте прочели, нещата които прави НЕ са тру байпас, и той обяснява защо... много е интересно... Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Бе, то всичко мноо хуу ма представяш ли си тва да го мъкнеш по рейсовете до репетиционната. Нестига че куфъра ми тежи майкаси и баща си ми и тва да мъкна ааааа не мерси!!! Настрана майтапа изглежда готино!! Но от това дърво не би ли се счупило доста лесно :think: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Настрана майтапа изглежда готино!! Но от това дърво не би ли се счупило доста лесно :think: Е че ти няма да подскачаш върху него на куц крак бре! Иначе за самата педалиера бих казал само...ЖИВОТНОООО! Цитирай
LOE Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Според мен не е нишо специално, просто няколко камиончета събрани в една кутия... на това нещо ако не му се сложи цифрово управление и поддръжка на пресети е колкото гъзарско толкова и безполезно, освен ако не искаш между песните да въртиш копчетата да си правиш настройките... Цитирай
synchu Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Абсолютно, то и само от гевезлък се занимава тоз един елемент с таз работа 2-30-40 години. Де що има професионални китаристи по турнета все с негови или на Брадшоу педал бордове оперират, ама иначе не са нищо особено...така е... Чудомир цитирам: "Трябва да е чист българин бай Тотю Чушката, защото каквото и хубаво да правят останалите, той все ще застане отстрани и ще започне да критикува"... Препоръчвам го този един разказ, бтв. Цитирай
LOE Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Де що има професионални китаристи по турнета все с негови или на Брадшоу педал бордове оперират, ама иначе не са нищо особено...така е... И кои са тия "професионални китаристи" ? И какво е толкова специалното на тия ефектчета? И не съм критикувал просто изказвам лично мнение, така че не се заяждай... или може би всички трябва да са на едно мнение? В моя личен топ 10 поне не съм забелязвал някой с такъв сандък Цитирай
musicman Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Петручи със сигурност има къстъм педалиера но незнам от кой е правена. Иначе спора между това кое е по-добро - педалиера или процесеор е много безсмислен не мислите ли? Всеки си има предпочитания и не е нужно да се карате за глупости. Цитирай
synchu Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 http://www.petecornish.co.uk/client.html А на база на какво го изказваш това лично мнение? Ако Дейвид Гилмор, Брайън Мей, Стинг, Джими Пейдж, Дейв Мъри ги използват сигурно има защо? Плюс това Пит Корниш не е масов производител, който да ги използва за реклама. Хората го търсят. А изброените клиенти определено могат да се причислят към музикантите, които доста концерти са изнесли - айде да не са само китаристи и басисти има... Ако нямаш преки впечатления (т.е. пробвал си), разчиташ на косвени такива или на изградено мнение, базирано на "исторически" опит с дадена марка или тип дивайси. Затова ме подразни мнението, което написа... п.с. Освен това имат пресети. И не е небходимо да има цифрово управление, за да ги има. Цитирай
synchu Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Петручи със сигурност има къстъм педалиера но незнам от кой е правена.Иначе спора между това кое е по-добро - педалиера или процесеор е много безсмислен не мислите ли? Всеки си има предпочитания и не е нужно да се карате за глупости. Брадшоу. Спора не е за това и съм съгласен, че е безсмислен, затова написах и цитата. Редактирано Май 26, 2006 от synchu Цитирай
metalmaniak Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Петручи със сигурност има къстъм педалиера но незнам от кой е правена. Марк Шнайдер. Така казва във видеото Rock discipline. Ама то е малко отдавнашно, така че сега може да се е доверил на друг... Цитирай
DILETANT Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Спорът наистина е безсмислен. Но трябва да направя едно уточнение. @LOE - тук не става въпрос за някакви си "ефектчета", както ти ги наричаш, а това са предимно "switching systems", чрез които при концерти се превключват, включват-изключват различни ефекти, камиончета, пресети, рак-гиър и т.н. Тези системи в повечето случаи са "custom", защото са направени според изискванията на музиканта и цените им са доста високи. Боб Брадшоу и Питър Корниш са най-известните дизайнери и производители на такива системи. Бих добавил, че системи на Боб Брадшоу ползват Еди Ван Хален и Стив Лукатър, ако те не са известни, не знам кои тогава са. Цитирай
Recommended Posts