maegril Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 Хора с групата ми си търсим мениджър,които да си разбира от работата и да може да ни урежда изяви не само в България но и в Чужбина Мисълта ми е има ли някои сред вас,които са работили с някой български мениджър и да са останали доволни от работата си с него????? Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Е слънце аз съм мениджър Та какво свири групата ти Какъв стил и искатели да свирите заедно с танцова трупа? Колко човека сте? На колко години? На какви инструменти свирите и къде сте се учили? Кой ви е вокал и говори ли английски Това засега от мен ако искаш пиши ЛС. Аз не уреждам изяви в София, но за морето може и да стане За чужбина също Цитирай
maegril Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 ми честно да ти каа ние свирим хард рок с елементи на хеви метъл Надявам си че си получила моето ЛС.Въпроса ми е как можеш да помогнеш на хора като нас занимаващи се с музика,при условие че фирмата ти се занимава с танци и хореография! Цитирай
vihro Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Въпросът е,не дали тя може да ви помогне,а какви са шансовете да пе4елиш в Бг от музиката която свирите,т.е. дали ще ви търсят.Ако няма търсене на такава музика......за жалост,никой не може да помогне Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Мъчно е да се каже, но е факт. Имате ли демота? Ако имате, пратете ги на Майчето и това ще си покаже качеството и вероятноста за търсене. Успех!!! Яко ви стискам палци!!! Цитирай
maegril Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 хора благодаря ви за добрите думи Колкото до демото в момента го правим и до 10 дни трябва да е окончателно готово така че ще ви дам линк към нашата уеб страница да го чуете ако искате и да кажете експертното си мнение по въпроса Все пак колкото и да съм търсил из този форум,както и из интернет никъде не успях да намеря информация за мениджър които се занимава с музика и от които хората са останали доволни :exclaim: За това и пуснах тази темичка защото разбрах че без добър мениджър е много ама много трудно за една група да се измъкне от тинята наречена бг ъндърграунд Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Получих ЛС- то ти и ти пратих отговора Това че във фирмата се подготят танцови постановки, не означава, че само това се търси Както и не означава, че до танците ни свършват познанията в шоубизнеса Като имате демо прати ми едно копие и аз ще видя какво мога да направя Относно чужбина ти обясних някой неща в ЛС-то . Мениджърска и импресарска дейност са също дейност, които има право и извършва фирма Айя. Просто първите хора които менажираме са нашите танцьори, тъй като ние си ги и произвеждаме Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Преди нямаше и сега не вярвам че има.Това какво свирите няма толкова значение , с колко пари разполагате обаче има значение. Според мен трябва финансов тласък,добра реклама и екип които да ви помага а вие само да свирите и да измисляте нови песни евентуално .Казвам евентуално защото може друг да измисля вместо вас. Имам известен опит за това ви ги казвам тези неща.Не се доверявайте на фирми и мениджъри които ви дават едва 10%от печалбата на вашия продукт.За сега е по- добре сами да си правите всичко не е толкова невъзможно.Пожелавам ви успех. Цитирай
pantommind Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Мисълта ми е има ли някои сред вас,които са работили с някой български мениджър и да са останали доволни от работата си с него????? Пич,такова животно,наречено "български мениджър" още не се е родило на тая географска ширина(поне за стила,който свирите).Моя съвет е да направите наистина качествено демо,аудио и видео,и да пробвате навън.Верно,парите които ще трябва да плащате са повечко,но ако потръгне работата ви,ще взимате и повече.Успех. Цитирай
maegril Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 А можете ли да ми кажете някой на който мога да го пратя навън? Цитирай
злато Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 Здравейте аз съм Златомир от група Лот Лориен.Проблемът с музикалните мениджъри е голям.Моята група существува от 10 години.Имаме над 250 и повече концерта в над 20 страни по света.И все още ни е трудно да си намерим свестни организатори.Правим Авторска музика имаме 3 албума единият от които издаден в Америка.Исками се да вярвам ,че има свестни мениджъри. Цитирай
bassiscotta Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Здравейте аз съм Златомир от група Лот Лориен. Проблемът с музикалните мениджъри е голям. Моята група существува от 10 години.Имаме над 250 и повече концерта в над 20 страни по света.И все още ни е трудно да си намерим свестни организатори.Правим Авторска музика имаме 3 албума единият от които издаден в Америка.Исками се да вярвам ,че има свестни мениджъри. има няколко човека, просто те не искат да работят с групи, които не са ок. и отделно трябва да почне да се разграничава термините - букър, агент, импресарио, мениджър, продуцент, тур мениджър, организатор, промотър, пи ар, ей анд ар, пи ей, ростър, пъблисити мениджър, продакшън мениджър, евент мениджър, банд мениджър и тн когато самите музиканти и голяма част от ПР и 'издатели-лейбъли' ги проумеят и разберат спецификите и 'джоб' задълженията на тези термини нещата идват на мястото си. иначе желанието е огромно и от двете страни, но само с желание не става. Цитирай
sevenstring Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 (Редактирано) Има един-двама, доколкото знам. Пак доколкото знам, единият преди 10-ина години е направил опит за селекция от българската рок сцена, в която да инвестира, и в крайна сметка е зае*ал проекта в зародиш ... по ред причини, отчасти свързани и с манталитета и (не)сериозността на самите групи. От тогава насам май друго забележително усилие в тази област у нас не е правено. Моя съвет е да направите наистина качествено демо,аудио и видео,и да пробвате навън.Верно,парите които ще трябва да плащате са повечко,но ако потръгне работата ви,ще взимате и повече.Успех.+1. Мащабът, в който може да се реализира качествено (говорим за истински "rock stardom", а не за полу-преживяване от полу-халтура) рок музика, надхвърля пределите на българския пазар. Съответно, и "мениджърът" (доста аморфно понятие, както е коментирано по-горе) трябва да е отвъд тези предели. Българският мениджър може да бъде най-много междинна стъпка към целта, но в един момент може и да се окаже препятствие ... говоря малко на ниво общи приказки, но горе-долу това е моето виждане. Редактирано Октомври 31, 2008 от sevenstring Цитирай
aarab Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Преди години записах демо и дойдох в Софето да го дам на музикални компании като Вирджиния, Витоша ентътеймънт, и много други...... Дадох аз демото и навсякъде ми казаха , че ще го чуят....познайте...след месец два звъня и питам кво става - никой не го е чул. Едното демо лично го дадох на група ПИФ да го чуят, пак нищо. А от Витоша ясно обясниха ситуацията: - Няма смисъл да го слушаме, запишете 1 студиен албум, направете 3 клипа и елате да ви издаваме" 9НЕЗНАМ СМЕШНО ЛИ Е ИЛИ НЕ, АМА НЕ МЕН НЕ МИ БЕШЕ) и така...... Ако питате мене, само навън, тук си има пазар и той е за чалгата и за простите хора. Друго не му трябва да българина 3 ракии, салата и чалга.... Жалко е , аам е факт Успех желая. Цитирай
Recommended Posts