Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Това е втора верся на парчето, първата не е смесена, а май ремикса ще я изпревари. Проекта е D Form, можете да чуете тук.

Пишете смело, а някой ако реши, че парчето е готино - да заповяда, проекта е отворен и без ограничения. :)

Отговорено

Страхотно парче!

Винаги съм искала да чуя смесица м/у джаз и денс... за пръв път чух и ми хареса страшно много.

Гласът на Ния е изключително подходящ за такива извращения.

Яка композиция, яко изпълнение.

Поздрави!

Отговорено

.. споко душата ... ще си кажат мнението хората .. ако решат де ... само да не е насила :)

.... свободата би трябвало да дава възможност , както да изказваш мнение , така и да не го правиш ако решиш ...

Отговорено
  Infinity написа:
Страхотно парче!

Винаги съм искала да чуя смесица м/у джаз и денс... за пръв път чух и ми хареса страшно много.

Гласът на Ния е изключително подходящ за такива извращения.

Яка композиция, яко изпълнение.

Поздрави!

Благодаря за положителния коментар ! На мен не ми е много като джаз и ... , но ми даваш добра идея . :icon_shithappens:

Отговорено

Готино парче, доста свежо.

Джаз и денс не чух много, но всеки си има някакви критерии за стил... Важното е, че парчето е яко...

Отговорено

Много интересно парче. А лично не мога да определя какъв стил е, но е яко :girl_witch:

И този ефект който влиза на 2:10 незнам какъв е но звучи много благо

Успех с популяризирането на парчето :girl_witch: .

Отговорено

Благодарение на тази тема най-сетне прописах пак в този раздел... :)

Думата "джаз" според мен стои доста преекспонирано в случая (като оставя в ъгъла подробностите около нейната употреба в България). Може би за момент се мярка ефирен smooth повей в началото, ала това едва ли е достатъчно, за да прибягвам до нея. Но композицията има един симбиозен привкус, в което е и чарът й. Dance? Ако трябва да лепим етикети, на което не съм привърженик, electropop може би е що-годе описателно. Аранжиментът и смесването според мен са пипнати много добре. На цялостния леко сивеещ български музикален фон и в частност форумния, приятно и някак успокоително е да чуеш и видиш някой, който прави нещо така хубаво контрастиращо с него.

:D

Отговорено

Не се хващайте за думите ми сякаш съм музикален журналист. :thumbs_up:

Джаз-денс беше доста информативно казано от моя страна, за да определя собственото си усещане за песента.

Аз също не съм фен на етикетите.

Парчето носи уникален заряд.

Отговорено
  emo_tion1 написа:
Много интересно парче. А лично не мога да определя какъв стил е, но е яко :D

И този ефект който влиза на 2:10 незнам какъв е но звучи много благо

Успех с популяризирането на парчето :bravo: .

Благодаря "emo tion1" ! Ефектът, който влиза кам 2:10 е вокодер от KORG M3, за съжаление все още не успявам да пипна настройките така че да се разбират по-добре думите, но работя в тази посока.

Отговорено
  Km7 написа:
Благодарение на тази тема най-сетне прописах пак в този раздел... :)

Думата "джаз" според мен стои доста преекспонирано в случая (като оставя в ъгъла подробностите около нейната употреба в България). Може би за момент се мярка ефирен smooth повей в началото, ала това едва ли е достатъчно, за да прибягвам до нея. Но композицията има един симбиозен привкус, в което е и чарът й. Dance? Ако трябва да лепим етикети, на което не съм привърженик, electropop може би е що-годе описателно. Аранжиментът и смесването според мен са пипнати много добре. На цялостния леко сивеещ български музикален фон и в частност форумния, приятно и някак успокоително е да чуеш и видиш някой, който прави нещо така хубаво контрастиращо с него.

:greenball:

"Km7" радвам се че с това парче те връщам в раздел авторска музика, само лекичко се притеснявам със следващото да не те откажа пак :D

Благодаря за положителния коментар ! Относно стила май electropop наистина е най-близо, а за сивината на българския музикален фон някак си съм оптимист. Вярно е че не всеки ден се записват добри неща , но има и много добри попадения, да се надяваме, че утре ще са повече от вчера. :cheers: