crifri Публикувано Септември 23, 2010 Публикувано Септември 23, 2010 Това е втора верся на парчето, първата не е смесена, а май ремикса ще я изпревари. Проекта е D Form, можете да чуете тук. Пишете смело, а някой ако реши, че парчето е готино - да заповяда, проекта е отворен и без ограничения. Цитирай
Infinity Отговорено Септември 24, 2010 Отговорено Септември 24, 2010 Страхотно парче! Винаги съм искала да чуя смесица м/у джаз и денс... за пръв път чух и ми хареса страшно много. Гласът на Ния е изключително подходящ за такива извращения. Яка композиция, яко изпълнение. Поздрави! Цитирай
Infinity Отговорено Септември 24, 2010 Отговорено Септември 24, 2010 Никой ли нищо няма да каже за този много интересен проект? Или ако не е рок, не щете да слушате? Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 24, 2010 Отговорено Септември 24, 2010 .. споко душата ... ще си кажат мнението хората .. ако решат де ... само да не е насила .... свободата би трябвало да дава възможност , както да изказваш мнение , така и да не го правиш ако решиш ... Цитирай
crifri Отговорено Септември 25, 2010 Автор Отговорено Септември 25, 2010 Страхотно парче!Винаги съм искала да чуя смесица м/у джаз и денс... за пръв път чух и ми хареса страшно много. Гласът на Ния е изключително подходящ за такива извращения. Яка композиция, яко изпълнение. Поздрави! Благодаря за положителния коментар ! На мен не ми е много като джаз и ... , но ми даваш добра идея . Цитирай
pampi Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 Готино парче, доста свежо. Джаз и денс не чух много, но всеки си има някакви критерии за стил... Важното е, че парчето е яко... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Много интересно парче. А лично не мога да определя какъв стил е, но е яко И този ефект който влиза на 2:10 незнам какъв е но звучи много благо Успех с популяризирането на парчето . Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Благодарение на тази тема най-сетне прописах пак в този раздел... Думата "джаз" според мен стои доста преекспонирано в случая (като оставя в ъгъла подробностите около нейната употреба в България). Може би за момент се мярка ефирен smooth повей в началото, ала това едва ли е достатъчно, за да прибягвам до нея. Но композицията има един симбиозен привкус, в което е и чарът й. Dance? Ако трябва да лепим етикети, на което не съм привърженик, electropop може би е що-годе описателно. Аранжиментът и смесването според мен са пипнати много добре. На цялостния леко сивеещ български музикален фон и в частност форумния, приятно и някак успокоително е да чуеш и видиш някой, който прави нещо така хубаво контрастиращо с него. Цитирай
mexico Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Парчето наистина кефи! Поздравления! Цитирай
Infinity Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Не се хващайте за думите ми сякаш съм музикален журналист. Джаз-денс беше доста информативно казано от моя страна, за да определя собственото си усещане за песента. Аз също не съм фен на етикетите. Парчето носи уникален заряд. Цитирай
crifri Отговорено Октомври 1, 2010 Автор Отговорено Октомври 1, 2010 Много интересно парче. А лично не мога да определя какъв стил е, но е яко И този ефект който влиза на 2:10 незнам какъв е но звучи много благо Успех с популяризирането на парчето . Благодаря "emo tion1" ! Ефектът, който влиза кам 2:10 е вокодер от KORG M3, за съжаление все още не успявам да пипна настройките така че да се разбират по-добре думите, но работя в тази посока. Цитирай
crifri Отговорено Октомври 1, 2010 Автор Отговорено Октомври 1, 2010 Благодарение на тази тема най-сетне прописах пак в този раздел... Думата "джаз" според мен стои доста преекспонирано в случая (като оставя в ъгъла подробностите около нейната употреба в България). Може би за момент се мярка ефирен smooth повей в началото, ала това едва ли е достатъчно, за да прибягвам до нея. Но композицията има един симбиозен привкус, в което е и чарът й. Dance? Ако трябва да лепим етикети, на което не съм привърженик, electropop може би е що-годе описателно. Аранжиментът и смесването според мен са пипнати много добре. На цялостния леко сивеещ български музикален фон и в частност форумния, приятно и някак успокоително е да чуеш и видиш някой, който прави нещо така хубаво контрастиращо с него. "Km7" радвам се че с това парче те връщам в раздел авторска музика, само лекичко се притеснявам със следващото да не те откажа пак Благодаря за положителния коментар ! Относно стила май electropop наистина е най-близо, а за сивината на българския музикален фон някак си съм оптимист. Вярно е че не всеки ден се записват добри неща , но има и много добри попадения, да се надяваме, че утре ще са повече от вчера. Цитирай
Recommended Posts