Jordan_J Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Вчера Пепи Главанов (АКАГА) ми беше на гости замалко и пробвахме новия ми амп. Не ми се занимаваше със записи и видеота, затова снимах няколко минути с телефона само. Пускам го тук, ако на някой му е интересно. Всичко е свирено на Сн.3 (Лийд) канала без да е включена буст опцията към него, а гейна е на 50-60% или на 13 часа. По някое време Пепи свири "чиста" китара - на съсщия канал и настройки, с просто намален волум от китарата. Цитирай
рахата Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Много благ тон има Богнъра. Хайде скоро и по-нормални семпли да му направиш,за да се пооблажим и ние! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Лудница , те тва е амп, според личния ми вкус вади най-готиния хай гейн звук заедно с Peavy 5150 и бърдуците на ENGL. Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Клипа е доказателството на максимата - нещата са толкова добри колкото най слабата брънка. В случая як китарист , с яка китара - в як амп ... класна работа! Цитирай
Yves Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Аз така и не можах да разбера това варианта с 6L6 или с El34 e? Цитирай
Fenix Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Обожавам песничката му, която свири накрая. Fingers ли се казваше? Цитирай
bratmito Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Аз така и не можах да разбера това варианта с 6L6 или с El34 e? b след модела мисля че означава british и е с EL34. Това лично на мен ми е любимия амп (всъщност анивърсари модела),до колкото съм слушал от записи.До сега не съм имал удоволствието да го пробвам на живо. Ще се радвам ако по-нататък се направи едно видео/аудио записано с микрофон. Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 10, 2010 Автор Отговорено Септември 10, 2010 Точно така - модела е с ЕЛ34. Като остане време ще запиша на спокойствие нещо ... Иначе първото ми впечатление от този амп е страхотно! Звучи адски дефинирано и с характер дори и на много-хай-гейн настройки Има много опции по него - реално може да се изкара всеки звук от него (разбира се това е малко условно), което не е характерно за повечето ампове. Чистия канал има два брайт мода, които са В1 и В2. В режим КЛИЙН и мод В1 звучи като Фендер Туин. За мен фендерски клийн е от основно значение, понеже постоянно го ползвам. Драйвовете - нямат нужда от коментар - брутални са ... отвсякъде!! Супер изполваема опция е и плекси режима, който драстично намаля гейна на драйв каналите и става интересно ... всеки канал си има и буст опция, която може да се оказва какво точно да буства, когато е активирана - в смисъл - ниски или високи честоти. Има и пре-EQ за всеки канал и Презънс за всеки канал ... Опциите са адски много и това е направено с цел всеки да намери себе си с тази апаратура. На задния панел има и превключвател на режим Old / Modern. С него супер многото опции се удвояват на практика ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Иначе първото ми впечатление от този амп е страхотно! Е то остана и да не е. Трябваше да те линчуваме. Не стига че беше сгрешил как се пише и трябваше да ремонтирам... От оня супер мегазлобен тест на 50-тина АМР-а в США, който бяха снимали супер подробно, на мен също най ми хареса Екстази-то. Някой ден ще си купя и аз, ама като порасна... Звучи супер, браво и на Пепи! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 13, 2010 Автор Отговорено Септември 13, 2010 http://bogneramplification.com/customshop/EcstasyInfo.php ECSTASY, а не Extasy (някои го пишат Xtasy, или XTC) А, оправяй сега обратно както си беше ))) Наздраве! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Ми то и те не знаят как се пише, де са тръгнали да го продават... еее, реших да се направя и аз на умен... Набил ми се е в тиквата Х-а от това Xtasy... Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2010 Автор Отговорено Октомври 18, 2010 ^Нямаш грижи Простено ти е вече )) Цитирай
Recommended Posts