Pavlin_sv Публикувано Септември 6, 2010 Share Публикувано Септември 6, 2010 Здравейте ! Колебая се между двете китари, нов съм свиря от няколко месеца и то на Кремона искам да се допитам до вашите мнения коя от двете китари да избера . Cort x-1 rds J&D Les Paul Като коментар мога да кажа ,че съм пристрастен към звука на LP китарите , ще свиря предимно nightwish , bullet for ...,metallica и други такива . И сега въпроса ми : Коя от двете китари според вас е по-качествена (звук,изработка...)? Ще съм изключително благодарен на отзовалите се ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 хаха как мислиш, че може да се разбере, коя е по добра на звук и т.н. най-добре е да пробваш сам отговор можеш да намериш в собствения си поуст или пристрастен си към ЛП ........... поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pavlin_sv Отговорено Септември 6, 2010 Автор Share Отговорено Септември 6, 2010 хаха как мислиш, че може да се разбере, коя е по добра на звук и т.н. най-добре е да пробваш сам отговор можеш да намериш в собствения си поуст или пристрастен си към ЛП ........... поздрави Е така е пристрАстен съм , но ме интересува мнението на по-разбиращите ,добре занете ,че трудно се отделят пари за такива неща и искам като ги давам да знам ,че си заслужава парите . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pavlin_sv Отговорено Септември 6, 2010 Автор Share Отговорено Септември 6, 2010 (закъснях с едита на предния пост ) Нали с ЛП китарите може да се свири и метъл не само солота и балади . Сега съм на вълна : и искам да звучи ако не по този начин то поне в тази насока . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stomanow Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Ето ти един линк да чуеш как звучи точно тази китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stomanow Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 И ако ще я купуваш,я купувай бързо,че и аз започнах да и се чудя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Чудя се как може да се двоумиш между две толкова различни китари... Аз лично бих купил LP копието. Специално този Cort прилича на кухненски робот. А и като цяло има прекалено евтин вид. С Les Paul-а поне конструктивно няма да имаш кой знае какви проблеми, а и на външен вид поне си е стилна китара. С Cort-a, ако не си много внимателен, можеш да си изкараш някое око Сам разбираш, че за тази цена не можем да си говорим за кой знае какви звукови качества и от двете китари, затова по-добре избери по това коя ти харесва повече как изглежда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Аз лично бих заложил на J&D Лес Пола. Изглежда по-красив, а и елементарна сметка,че щом втора употреба е 200 лв., значи нов е над 230 със сигурност. Не бих му мислил толкова. Като се задълбочи човек и започват яките терзания... взимай Лес Пола. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Бай да уей предполагам 4е е тая за 130 евро http://blaetterkatalog.musicstore.de/html/...ml?startpage=19 (виж каталога) Зависи колко пари имаш де лично аз не бих заложил на марката но ако си си я харасал грабвай я пък и пробвай с пазарене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Септември 6, 2010 Share Отговорено Септември 6, 2010 Не съм пробвал корта,но съм пробвал J&D и обажда доста добре за тея пари.Китарата струва към 260 без доставката.Ето ТУК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts