Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 На музикалното съсловие му текат лигите вече че то танцьорка е по-добре дори от гимнастичка Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Казах си - няма да пиша....няма да пиша... и пиша Колега Bleys, Майчето е душичка, недей да точиш лиги така!!! Не е мъжествено най-малкото! Това, че танцува, не я прави парче месо за оглед! А и какво ще си помисли детето за нас... Извинявам се за офтопика. А ако някой пише така за сестрата на Килър не отговарям за последствията! Тогава писането ще е с листове! :twisted: Спирам да пиша! Цитирай
Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Разбира се, че не е парче месо Пошегувах се макар и с малко сексуален контекст, голяма работа Хубавата жена винаги стимулира твореца (ако бях сложил твореца в кавички щеше да е доста мръсно ) Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Ами ако ви се забиват танцьорки, да взема да ви поканя на абитуриентския си, а? Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Колеги творци. Изклютително се радвам, че пак станах муза... Само дето във Вашият случай е очи пълни, ръце-празни И само едно не разбрах, що аджаба ме определихте като sexy Не че нямам самочувствие ама нито съм 175 - btw - 160 см. , и прелестите ми не са големи - дори напротив попадам в групата на магьосниците, като си вдигнат ръцете и те ..... изчезват Тежа само 45 килограма и по-скоро ******* ми е кльощав, а не сочен. Така че така и не мога да проумея що вдигате толкова много шум ..... за нищо Цитирай
eXile Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Изглежда не си попадала на загорял музикант след изпит досега :green: Аре добре дошла Цитирай
Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Аз си падам по слабички момиченца с малки ("изчезващи") и малки ******* ) Освен това е важна вътрешната красота и интелекта Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Съжалявам, но пак ще напомня, че това е форум за музика, а не място за определяне на сексуални предпочитания. Момичето е тук, защото ни се е зарадвала на отзичивостта и сега мисля, че вече се чувства малко не на нясто... Което никак не ми допада лично на мен... Извинявам се ако съм малко рязък, но НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА да се каже на жена, че е сладка, красива, умна, нещо повече от другите. Мисля още, че на мен навреме ми се изкашлят модовете на форума когато прекаля, а сега аз ви кашлям на вас... В началото винаги съм тактичен с хората, моля колеги прекалявайте, когато няма нужда да пиша романи, защото не сте прави... Малко тактичност не е вредна!!! Ще се радвам и да сте ме разбрали, защото не ви прави чест подобо шегуване! Може да съм малко старомоден и доста краен в момента, но съм и леко бесен! А после защо женското съсловие сред нас се брои на пръсти или не казва и думичка!!! Те не смеят да се покажат сред нас!!! Цитирай
Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Колега - отпусни нервите, вземи малко прозак и всичко ще бъде наред. Ако не си забелязал мом ичето само се шегува с тези работи и надали положението ще се промени ако се правиш на даскал само ще предизвикаш диалози като този. no offence Цитирай
musicman Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Съжалявам, но пак ще напомня, че това е форум за музика, а не място за определяне на сексуални предпочитания. Момичето е тук, защото ни се е зарадвала на отзичивостта и сега мисля, че вече се чувства малко не на нясто... Което никак не ми допада лично на мен... Извинявам се ако съм малко рязък, но НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА да се каже на жена, че е сладка, красива, умна, нещо повече от другите. Мисля още, че на мен навреме ми се изкашлят модовете на форума когато прекаля, а сега аз ви кашлям на вас... В началото винаги съм тактичен с хората, моля колеги прекалявайте, когато няма нужда да пиша романи, защото не сте прави...Малко тактичност не е вредна!!! Ще се радвам и да сте ме разбрали, защото не ви прави чест подобо шегуване! Може да съм малко старомоден и доста краен в момента, но съм и леко бесен! А после защо женското съсловие сред нас се брои на пръсти или не казва и думичка!!! Те не смеят да се покажат сред нас!!! Подкрепям! Стегнете се! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Хехе, простотиятата е неизменна човешка черта, а липсата на жени - константа във всеки форум(или поне музикалните и компютърните, които посещавам). Специалното отношение е сигурно... Добре дошла и от мен, Мая. Само нема се плашиш Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Здравей, Мая! Казват, че жената е цвете. Ти специално май изглеждаш като... еделвайс. Той обаче не се вижда току-така и съвсем не се случва на човек всеки ден да му е закичен с такъв. А и еделвайси по тези места обикновено не цъфтят. Надявам се обаче да (за)имаме и за тях почва и климат, за да се задържат. Та предполагам затова контрастираш и си възприемана със засилен интерес. Добре дошла и желая пъстри мигове тук (но без най-тъмните тонове ). :hello: Цитирай
RockoBG Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Алоо поета колко върха изкачи да видиш еделвайс я се поогледай и виж да не си настъпал нещо..... Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Благодаря за поздрава Само дето аз не съм еделвайс, а по-скоро будил или кактус. Абе нещо с мноого бодли От животните май змията ми приляга и раста във всякакъ климат Цитирай
Recommended Posts