programista Отговорено Юни 7, 2006 Share Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) Fodera YinYang 4-String Заради музиката дето излиза от тоя бас (victor wooten) иначе Ibanez Soundgear серията като визия Редактирано Юни 7, 2006 от programista Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DRago Отговорено Юни 21, 2006 Share Отговорено Юни 21, 2006 (Редактирано) Това е Бас китарата която навремето ми грабна погледа макар че е само 20 прагчета но както и да е красива е... :inlove: някой ден ще си я купя просто за да и се наслаждавам и за да и начупя грифа от свирене естесвено Epiphone нещо си... Снимката беше твърде голяма за рамките на форума. Смали я и ми прати линк да ти я вържа пак. Редактирано Юни 22, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danihell Отговорено Юни 23, 2006 Share Отговорено Юни 23, 2006 (Редактирано) Леле, ебати грозотията С нещо подобно копая есента на лозето, май права лопата му викаха Редактирано Юни 23, 2006 от Danihell Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юни 23, 2006 Автор Share Отговорено Юни 23, 2006 Леле, ебати грозотията Ай без такива изказвания ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danihell Отговорено Юни 23, 2006 Share Отговорено Юни 23, 2006 Доколкото виждам темата, обсъждаме естетиката в инструментите, така че мнението си е на място смятам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supersonic Bitch Отговорено Май 17, 2009 Share Отговорено Май 17, 2009 Моите очи се наслаждават на тия двата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlindVictim Отговорено Май 17, 2009 Share Отговорено Май 17, 2009 http://www.thelowend.net/gallery/viewtopic.php?t=3186 Това изглежда супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 MTD 735-24 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 (Редактирано) Туй ме е влюбило от известно време... johniebgood, ей за таквази формичка ти разправях... Разбирасе, щеше да ме радва много повече, ако беше дървесен цвят и звучеше готино, но ако си говорим за външен вид - туй! Редактирано Май 18, 2009 от astagator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 astagator, инструментът на снимката е правен от Корт в Корея по дизайн на Greg Curbow - американски лютиер, който почина преди 2 години. Ако си любопитен да видиш басовете, които е правил самият той потърси в нета снимки на Curbow Exotic Petite и XT-33 (това бяха най-популярните му модели). За съжаление официалният му сайт www.curbow.com вече не е активен. Естествено, допускам че може и да не ти казвам нищо ново, но се изкуших да добавя малко информация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 Този Корт е много интересен бас, който е правен от тяло от някакъв полимер. Учудващо много хора му се радват и дават позитивни ревюта, особено след като се води бюджетен бас. И аз да спамна лекичко, че го заглеждам от доста временце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Май 18, 2009 Share Отговорено Май 18, 2009 Туй ме е влюбило от известно време... johniebgood, ей за таквази формичка ти разправях... Разбирасе, щеше да ме радва много повече, ако беше дървесен цвят и звучеше готино, но ако си говорим за външен вид - туй! Да, убавец, ама до колкото си спомням казваш не звучи много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robtrujillo Отговорено Май 21, 2009 Share Отговорено Май 21, 2009 Не знам за вас, ама за мене най-красивия бас си остава ето Това Чудо B.C.Rich Virgin NT bass с активна електроника и нек-тру дизайн....Със сигурност ще ми помогне в ремонта на банята Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Май 21, 2009 Share Отговорено Май 21, 2009 Aве, тия кортове избиват рибата, лоша дума не съм чул за тях. Пробвах веднъж един, звучеше мноо яко, но беше на мноо як усилвател така че не бях сигурен, но и тук има все позитивни мнения за тях. А те са някви за без пари почти... Направо се замислям малко дали да не сменя моя бас с някъв такъв след известни проучвания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maple Custom Отговорено Май 21, 2009 Share Отговорено Май 21, 2009 Този ме кефи най-много Ето го барабар с басиста Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts