Свилен Бас Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Индианското е по-скоро авторско, но е силно повлияно (ще чуете откъде ) и заради това не го пускам в "авторска музика", а "джем" се използва за други работи. Сръбското за първи път го изсвирихме до края (Между другото, със завода имаме доста парчета, които не правим по концерти и скоро смятаме да посветим едно представление на тях и ще посветим с доста непозната светлина ) Boban Zdravkovic - Daj Mi Samo Pet Minuta Indian Invasion Забележка: Няма пияни и друсани по време на записите - така си свирим Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) Хахахах, аз между другото посвирих със сръбското хахахахах яко, мерси . п.п.Опа, обърках езика.Хвала ! Редактирано Август 23, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Rankovich Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Завод Ленин поздравля колегиницу са песмом "мене учило е време " Живели Цитирай
yotzzo Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) Pa sta je leepoo! Ziveli! П.П. Приемам поправки на правописа. Редактирано Август 23, 2010 от yotzzo Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Аааааа представих си ракийката и салатката на масата... :x Дай ми самоо пет минутта даа ти поглед не отдлутааа и заувек бичеш моя мене требваа любав твооя ... (rock) .. Гениално! Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Готови сте за Ресторант,манете ги тия клубове На дорса само Багето му липсва Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 24, 2010 Автор Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Със сръбския колегата да се оправя и отговаря - аз в момента уча онзи, другия сръбски Идеята за ресторант е разумна ("има много резон, адмирали за нея" ), още повече, че скоро влизаме в студио за запис на албум и освен, че се чудим кои 18 парчета да махнем, че да останат само 12, мислим и парите откъде да намерим... ....но и ресторантите не са това, което бяха - имаме малко ходенки в провинцията, ще проверим предложенията А Багето ако дойде, да не стане като Морисън (когато се качва на сцената) с Хендрикс - Джими изпява "Еври морнинг", а Джим го прекъсва и продължава с наглото "Ол найт лонг" (справка) Редактирано Август 24, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Това за ресторанта се сетих,че навремето имах един Фендер Туинревърб ,който нямаше пружини за ревърба,после му намерих отнякъде и майка ми като чу как звуча с ехото каза - Е преди звучеше като в кръчма,а сега като в ресторант Ахах,Морисън на черешата,както обикновено Редактирано Август 24, 2010 от Hillbilly 1 Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Това парче ако не го сложите в албума ще изгубите хиляди продадени бройки :D ... Пилотен сингъл? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 25, 2010 Автор Отговорено Август 25, 2010 Да сложим кавър в албума, при положение, че имаме 18 парчета, които ще останат "навън", означава, че или нещо сме се "объркали" или сме попаднали в добра, работеща машина. Така де - май няма да го бъде. Бобан е титан, да не пропусна да отбележа! За пилотен сингъл има няколко варианта, но няма да издавам концепции и др. манджи от кухнята - като му дойде времето, живи и здрави, ще се похвалим Цитирай
valitchy Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 svaka castttt,,,,,,,,,,,<<<<<<<<<<<<<<<<< Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 31, 2010 Автор Отговорено Август 31, 2010 (Редактирано) Понеже свирим няколко кавъра, освен 30-те авторски, струва ми се, че не е много разумно да пускаме отделна тема за всеки и ако някой модератор, с време и желание, преименува темата на "Завод Ленин - кавъри", ще се радваме Тъй, значи, следващото е Сигнал - Лодка ли е любовта. Изсвирено на репетиция, докато го аранжирахме, с всички последствия от това - има накъде да зрее, но пък е "духовно" Скоро очаквайте и концертно видео-промоция. Успешно и приятно слушане! http://www.muziboo.com/Regenkatzen/music/l...-li-e-ljubovta/ Ако някой не знае, старият вариант на Сигнал е танго (в момента го свирят като бавна балада). Редактирано Август 31, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ultramega Отговорено Септември 12, 2010 Отговорено Септември 12, 2010 Много яки аранжименти Само ако има начин китарата по рядко да е фалшива Цитирай
herz07 Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Пичове,на този аранжимент ще му ходи да смените "лодка" с "водка".Успех! Цитирай
Recommended Posts