bmo Публикувано Август 9, 2010 Публикувано Август 9, 2010 От доста време разглеждам тези модули, във форума няма никаква информация за тях засега, в интернет като цяло отзивите са положителни, но от гледна точка на търговците, които ги продават, това е нормално. Молбата ми е, ако има някой наоколо, който се е докосвал до тези модули, да сподели впечатления - предимства, недостатъци, има ли база за сравнение между двата модула и т.н. Наистина ли Вируса е насочен по-скоро към техно музиката (не знам дали е така, четох в някакво ревю), защото за мен лично това би бил недостатък. Създавали ли са проблеми при работа с външна клавиатура? И може ли Вируса да се намери някъде в България, за Радиаса е ясно.
Baby Thomas Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Един фен има Вирус ТИ, но не е Сноу версията. Купена е от ЮК. Не знам каква е разликата, моля не ме питай в детайли. Не се занимавам с кийборд неща и не им разбирам. За съжаление... Идва няколко пъти да ъпдейтваме ОС-а, че той няма комп. Пускахме С/ПДИФ-ове, коаксиал, оптикал, за китарен процесор го ползвахме, демота и звуци слушах... Яка машина е, той казва, че има убийствено як звук. Като недостатък мога да посоча, че се опитах да го вържа като хардуерен плъгин към Лоджик Про 9 и сработи, но УЖАСНО бавно! Всеки път като заредиш плъгина чете всичко от паметта за сигурно 5-6 минути (дори да не рестартираш хоста), а като сменяш пресети се бави по още 2-3 минути сигурно поне. Не съм чел 500-те страници менюал, ама не вярвам да съм объркал нещо... П.П. Май не съм особено полезен, ама... толкова.
bmo Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 Baby Thomas, мерси за инфото, все пак е нещо. Събирам от тук, от там, но май никой не ги е ползвзвал или не му се пише. В такъв случай да попитам за Roland Fantom XR и Yamaha Motif XS раковете. Всякакви впечатления на хора, работили с такива. И най-вече евентуални проблеми, с които са се сблъсквали при работа с тях.
Recommended Posts