bobalan Публикувано Февруари 24, 2006 Публикувано Февруари 24, 2006 1)nickname: Бобалан. Означава "господаря на боба", остана ми от малък, когато с брат ми постигахме невероятни висоти в изкуството на пръдните. Злоупотребата с боб и бобови като цяло винаги е била в кръвта ми - в гимназията продължих със самоусъвършенстването, но намерих и съратници - няма да ги назовавам, но и те са сред нас. 2)Възраст: 25, още малко боб да изям и ще стана на 26 3)Образование: няма да казвам средно, по-ясно ще ви стане ако кажа НПМГ. След това 2 годинки ВИАС, спец. Строителство на Сгради и Съоръжения, след това 4 годинки СУ - Приложна математика. Понастоящем 1ви курс ТУ - Зукозаписни Технологии и Продуцентсво. Искам да стана продуцент, както разбирате от последната ми специалност. 4)Вашият инструмент/и: написал съм ясно - дайре и цвички. Мога ем да свиря, ем да танцувам. Понякога дрънкам на китарата, понякога пея, но това е между другото. Всички сте разбрали за страстта ми към микрофоните - е, мисля че ви е ясно откъде е дошла - пръднята е трудна за улавяне, не само с ръце, но и с микрофон, затова и събирам всякакви. Някои не могат да уловят тътена, други губят от презенса на пръднята... Най-добри резултати досега съм постигал в 1во студио на БНР - Нойманите там бяха безпощадни и хванаха пръдните в най-малките им подробности, дори пръдните на барабаниста досега красят звукозаписа, произведен там. 5)Предпочитан музикален стил: Метал. Това е. 6)Вашият вдъхновител: Аморфис, Терион, Металика. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Минджор е основният проект, в който се изявявам, скоро ще публикувам повече подробности. Балканджи е моя страст за свободното време. 8)Странични интереси: обичам да гледам как някой запоява, както и да измислям схемички. И да слушам ааратури. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Пръдня вода не става. Е, понякога става. Но както сте разбрали - пръднята ми на две не става (за съжаление) Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Даааам , ама мисля че комбинацията леща, лук, варени яйца, хрян, алабаш, ряпа, моркови и зеле е доста добра. В момента когато сместа е готова може да се поема за по-лесно с айрян. Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Тия звукозаписни технологии и продуцентство като основна специалност ли са вече в МЕИ-то (в смисъл имат ли сила на бакалавърска степен и колко години са..)? Когато аз ги изучавах бяха в свободния факултет и бяха само две години и съответно нямаха никаква особена сила.. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) Добър ден пръдня :) :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Я съм ти Фан Редактирано Февруари 24, 2006 от Nalbantov Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Мога ем да свиря, ем да танцувам Ама второто ти се получава особено сполучливо като дам и аз едно рамо Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Ари уа, мноу добре дошъл Хахаха, "сигурен съм че в този форум ще откриеш много полезни неща" и каквото там друго се казва на новобранците Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Мерси за представянето! Много е цветно и развлекателно. Поздрави! Цитирай
Scooper Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Браво Много хубаво представяне!Успех! Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 Тия звукозаписни технологии и продуцентство като основна специалност ли са вече в МЕИ-то (в смисъл имат ли сила на бакалавърска степен и колко години са..)? Когато аз ги изучавах бяха в свободния факултет и бяха само две години и съответно нямаха никаква особена сила.. все още са в свободния факултет и нямат никаква тежест. Но при положение че в БГ тежките специалности нямат тежест какво друго ни остава, освен да учим за удоволствие, пък белким нещо сме прихванали Форти, трябваше ника да ти е Фартисимо, явно и ти ги разбираш тия работи!!! Поздрав със мажорен сутрешен салют - УРАААААААА Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 искам да отбележа, че аз много уважавам БОБА, даже сега ще се порадвам на врящия от вчера такъв. Също така уважавам соята и фъстъка, които са от същата фамилия, вие да не си помислите че фъстъка е ядка, мне е. иначе - Добре дошъл, по-добре късно, отколкото никога , ари и да помагаш, както винаги Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 цялата пръдня е в първата вода на боба. Това трябва да си го сложа като подпис Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 цялата пръдня е в първата вода на боба. Това трябва да си го сложа като подпис мда, особено ако не слагаш мента Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 разбира се, че НЕ слагам. Да не ми е ника Бобалан ако сложа! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Най-обичам боба,леба и да е*а!!! Наздраве! Цитирай
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.