Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname: Бобалан. Означава "господаря на боба", остана ми от малък, когато с брат ми постигахме невероятни висоти в изкуството на пръдните. Злоупотребата с боб и бобови като цяло винаги е била в кръвта ми - в гимназията продължих със самоусъвършенстването, но намерих и съратници - няма да ги назовавам, но и те са сред нас.

 

2)Възраст: 25, още малко боб да изям и ще стана на 26

 

 

3)Образование: няма да казвам средно, по-ясно ще ви стане ако кажа НПМГ. След това 2 годинки ВИАС, спец. Строителство на Сгради и Съоръжения, след това 4 годинки СУ - Приложна математика. Понастоящем 1ви курс ТУ - Зукозаписни Технологии и Продуцентсво. Искам да стана продуцент, както разбирате от последната ми специалност.

 

 

4)Вашият инструмент/и: написал съм ясно - дайре и цвички. Мога ем да свиря, ем да танцувам. Понякога дрънкам на китарата, понякога пея, но това е между другото. Всички сте разбрали за страстта ми към микрофоните - е, мисля че ви е ясно откъде е дошла - пръднята е трудна за улавяне, не само с ръце, но и с микрофон, затова и събирам всякакви. Някои не могат да уловят тътена, други губят от презенса на пръднята... Най-добри резултати досега съм постигал в 1во студио на БНР - Нойманите там бяха безпощадни и хванаха пръдните в най-малките им подробности, дори пръдните на барабаниста досега красят звукозаписа, произведен там.

 

 

5)Предпочитан музикален стил: Метал. Това е.

 

6)Вашият вдъхновител: Аморфис, Терион, Металика.

 

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Минджор е основният проект, в който се изявявам, скоро ще публикувам повече подробности. Балканджи е моя страст за свободното време.

 

8)Странични интереси: обичам да гледам как някой запоява, както и да измислям схемички. И да слушам ааратури.

 

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Пръдня вода не става. Е, понякога става. Но както сте разбрали - пръднята ми на две не става :) (за съжаление)

  • Отговори 43
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Даааам , ама мисля че комбинацията леща, лук, варени яйца, хрян, алабаш, ряпа, моркови и зеле е доста добра. В момента когато сместа е готова може да се поема за по-лесно с айрян.

Отговорено

Тия звукозаписни технологии и продуцентство като основна специалност ли са вече в МЕИ-то (в смисъл имат ли сила на бакалавърска степен и колко години са..)? Когато аз ги изучавах бяха в свободния факултет и бяха само две години и съответно нямаха никаква особена сила..

Отговорено

Ари уа, мноу добре дошъл :) Хахаха, "сигурен съм че в този форум ще откриеш много полезни неща" и каквото там друго се казва на новобранците :)

Отговорено
Тия звукозаписни технологии и продуцентство като основна специалност ли са вече в МЕИ-то (в смисъл имат ли сила на бакалавърска степен и колко години са..)? Когато аз ги изучавах бяха в свободния факултет и бяха само две години и съответно нямаха никаква особена сила..

все още са в свободния факултет и нямат никаква тежест. Но при положение че в БГ тежките специалности нямат тежест какво друго ни остава, освен да учим за удоволствие, пък белким нещо сме прихванали :)

 

Форти, трябваше ника да ти е Фартисимо, явно и ти ги разбираш тия работи!!! Поздрав със мажорен сутрешен салют - УРАААААААА

Отговорено

искам да отбележа, че аз много уважавам БОБА, даже сега ще се порадвам на врящия от вчера такъв. Също така уважавам соята и фъстъка, които са от същата фамилия, вие да не си помислите че фъстъка е ядка, мне е.

 

иначе - Добре дошъл, по-добре късно, отколкото никога :), ари и да помагаш, както винаги :)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.