Bobolin Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 ^ Китарата не се намира при мен в момента. Причините за това можеш да прочетеш от 3-та страница нататък. Да, запознат съм със случая. Просто съм се подвел по "Китарата пристигна благополучно." Цитирай
PuppetMaster Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Браво, китарата е УНИКАЛНА!!!!!! Преди да прочета темата ти си мислех, че тия конкурси са няква измислица, но след това започнах аз самия да участвам във всеки попаднал ми конкурс!!! Когато пристигне при теб, да си я ползваш със здраве Цитирай
Acei Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 ^ Китарата не се намира при мен в момента. Причините за това можеш да прочетеш от 3-та страница нататък. @rockfire Мерси! браво браво супер китарката изглежда много......... сигурен съм че това бебче ще ти легне много добре на ръчичката, а също ще звукне направооо........ със здраве даси я ползваш и като ти попадне в ръцете ще чакаме записи на гласчето й Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Китарата не се намира при мен в момента. Причините за това можеш да прочетеш от 3-та страница нататък. Колега прочетох 3-та страница и нищо не разбрах. Защо китарата не се намира при теб? Завиждам ти за нервите и търпението, аз ако трябваше няколко месеца да гадая дали, как и кога ще ми пристигне въпросната награда - отдавна да съм им теглил една майна. Ако все пак си я получил, което изобщо не ми стана ясно - Честито! Цитирай
MaPT0_T Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Честито и от мен . Да тровиш нервите на съседите с удоволствие (sun) Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Септември 16, 2010 Автор Отговорено Септември 16, 2010 @MaPT0_T, @Acei, @PuppetMaster Благодаря ви сърдечно! @Slacoth Ето този мой пост би хвърлил малко светлина по въпроса. По принцип, щом дадена стока, идваща от трета страна, навлиза в границите на Европейската Общност задължително минава през митница. Там и определят митническата стойност и въз основа на нея се начислява ДДС за внос(който всъщност по нищо не се различава от нормалното ДДС, което се начислява върху стоки и услуги вътре в ЕС; тук специално е 19%). Гадното в случая е, че този данък винаги се плаща от крайния потребител. Иначе изобщо не се тревожа за китарата, защото знам че се намира на сигурно място. Поздрави! Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Якооо!Бравос!Дръж я при теб тя ти е един вид късмет, талисман Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Тия (DEAN) па ми пратили мейл с победителите Браво. Дерзай Пич. Цитирай
Nevermore Отговорено Ноември 7, 2010 Отговорено Ноември 7, 2010 ^ Защо не прегледаш предишната страница от темата? Цитирай
Recommended Posts