Flame Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Аз пък предварително да кажа, че това ще е първият ми истински опит за запис Не е нужно да се бърза със завършването, за момента имам основата и мисля, че имам достатъчно работа. Относно виждането ми, струва ми се, че едно малко по-ембиънт и изчистено звучене ще е подходящо. Всъщност и една китара с дист ефект ще е добре дошла, но не като основен мотив в цялото произведение Усещане за едно незнайно място, за една пустиня (добре подкрепено от въпросните ефекти за акустична китара, които ти спомена), и за една кратка, лична история, случила се там... Имай предвид, че аз хубаво съм написал текста, но ти си водещият музикант/композитор. Така че се интересувам от всякакви предложения Цитирай
fusion Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Звучи добре При първа възможност ще се отнеса по-сериозно към нещата Много се кефя като се надъхам (думата може да бъде и "вдъхновя" ), със съжаление признавам, че след едни събития в началото на годината, ми се случва все по-рядко... Освен всичко останало, благодаря и за това Цитирай
Flame Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Ок, всичко е точно. Когато стане - тогава. И на мен самият ми е приятно, че най-сетне ще се занимавам сериозно. Ако има нещо за казване, ще пиша тук. Цитирай
Svanio Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 В началото ме хвана силно, хареса ми,но ми се загуби малко след средата, иначе идеята и техниката в началото ми допада определено, просто продължавай да пишеш Цитирай
fusion Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 (Редактирано) Мислиш ли, че можеш да разделиш/напишеш един припев? Може пък и да няма припев, но ми звучи като за нещо с по-стандартна структура. Среден вариант е всеки припев да е с различен текст? Всъщност, защо да е със стандартна структура... мисля, че ми идват идеи как може да се получи без да се "разлее" тоже Ти прецени как ще е най-добре за текста ти Редактирано Август 11, 2010 от fusion Цитирай
Flame Отговорено Август 11, 2010 Автор Отговорено Август 11, 2010 Ще обмисля как може да се състави припев, но в момента, честно казано, не ми идва никаква добра идея. Проблемът с бягането от стандартната структура е опасността песента да "оригиналничи" вместо да е оригинална. Аз обаче съм тъкмо типажът, който ще иска едно произведение да звучи нестандартно, така че се досещаш какъв е отговора ми в този случай НО ако композицията не се получава по този начин то тогава ще е по-добре структурата да е стандартна и да се допълни с някакъв припев, да. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Добре действате, момчета, и ще наминавам на визитация за крайния резултат. Като инвертиран "преследвач" на конвенционалните форми и догмите (= отшелник), бих ви окуражил да не се гънете според тях, а специфично според песента и личната си естетика. Просто не пресолявайте, и то с едра сол, за да не стане оригиналничещо самоцелно вместо оригинално. Цитирай
fusion Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 ^ That's the idea Аз се кефя, че комуникацията става много по-лесно, отколкото си мислех. Досега не бях работил с други хора онлайн (не, че нещо кой знае какво сме направили поне засега, де) но все ми се е струвало, че е много по-трудно. Понякога е трудно да се говори относно музика с някого на живо, а какво остава онлайн. Но съм приятно изненадан, дано стигнем до краен резултат Цитирай
Flame Отговорено Август 11, 2010 Автор Отговорено Август 11, 2010 ^^ пратих ти лично. Казвам го тук, понеже всъщност не съм сигурен дали се е пратило, напоследък браузърът не ме харесва особено. Цитирай
fusion Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Дам, тенкс В Пловдив съм до Петък, но днес драснах малко повече, ако искаш дай мейл/скайп да ти засиля експорт/ноти? Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Ей нещо замряхте бре... Някакво развитие Цитирай
Flame Отговорено Август 15, 2010 Автор Отговорено Август 15, 2010 ^^ В последните дни не съв говорил с fusion, но доколкото разбирам в момента е зает и няма възможност да представи новите си неща. Аз самият се занимавам със запис. Все още сме живи, това искам да кажа. Цитирай
Flame Отговорено Август 26, 2010 Автор Отговорено Август 26, 2010 Искам да си направя малък експеримент със завършека на песента. Стигнах до това нещо, което е почти в до# хармоничен минор. Следва директно "припева", записан от fusion по-рано. Исках да го представя за да може хем fusion да прецени дали ще пасне, хем да покажа *някакво* действие. sample Цитирай
fusion Отговорено Август 28, 2010 Отговорено Август 28, 2010 (Редактирано) Благодаря ти страшно много за труда - ако трябва да съм честен, леко разлято ми идва (структурно), но знам че не ти е това целта Бях написал точно една лека инструментална забежка (тхат`с ме ) с "уеко фолклорно" звучене Ама ще я разкарам, де, тука не трябва да има математика Иначе това, което си драснал е яко само по себе си, има пинизи Пращам ноти на цялото парче, разписано по два начина като структура до ден нядавам се Редактирано Август 28, 2010 от fusion Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Ъъъ... От какво са тия звуци горе? Цитирай
Recommended Posts