Свилен Бас Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Като/ако минеш (през ) десетина певици, ще разбереш Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 не разни школувани джаз-гласища... ...школувани, че и джаз, че и гласища... Интересно ми стана с кои сравняваш Натали? Те най-"гласищата" звучат най-естествено бай дъ уей Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Те най-"гласищата" звучат най-естествено бай дъ уей разбира се, не би ми хрумнало да оспорвам самобитността на най-големите. сравнявам чутото тук с един особен маниер на пеене, който чувам често и който забелязвам, че се възприема за хубав, но на мен в най-добрия случай ми е безинтересен. за запознаване с него се започва от пуберките, които Могат Да Пеят (всичките по един и същ начин) и се тръгва нагоре, нагоре... Цитирай
Басурендер Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Много ме зарибиха тия свежари! Много са готини! Цитирай
circles Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Онзи ден гледах филма "mr. Nobody", интересен е и препоръчвам! В саундтрака чух едно старо парче - "mr. Sandman", изкефи ме, потърсих го в тубата и попаднах на кавър на тази банда - The Chordettes. Споделям с вас две техни неща Цитирай
Fractal Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Тези се придържат доста към оригинала. Pat Ballard е автора през 1954-та. Четчо пляка: Blind Guardian (изродски кавър): http://www.youtube.com/watch?v=F-LbNqzBFk0...feature=related Цитирай
Icarus Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Тия двамата са много големи )) Има такава тема при клиповете за тях, съвсем прясна, само да кажа :girl_witch: Цитирай
circles Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Добри са много! Сори за дублажа, не съм видял... Цитирай
dedo pop Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 (Редактирано) Ето ги Редактирано Септември 14, 2010 от dedo pop Цитирай
whitegoat Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 За тях имаше тема в линкове,иначе много кефят. Цитирай
Лими Отговорено Септември 14, 2010 Автор Отговорено Септември 14, 2010 Радвам се, че ги харесвате, защото и аз пуснах Тема за тях. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Страшно добри, отдавна не съм се кефил толкова. Прекрасна музика Цитирай
bo_yan Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Добри, добри, колко да са добри... А колко по-добри от тях има Рекламата е всичко Цитирай
Recommended Posts