ivansky Публикувано Юли 30, 2010 Share Публикувано Юли 30, 2010 търся някакъв евтин бас и се колебая между този: http://bg.almires.com/info9771759/ и този: http://www.musicworld.bg/bg/c_399/i_20664/..._Action_TB.html дайте съвети.... не разбирам много..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Повярвай ми,всички ще ти препоръчат корта.Ако битката е м/у тия двата,взимай го. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Еми да, то другото е толкова грозно, че няма значение свири ли... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) ^хахах днес Baby Thomas води в рейтинга "Най-смешен коментар" айде още +1 п.п. що да е грозно ве, ако говорим единствено за дизайн на мен Кортовете винаги са ми били по-грозни от китарите с някакъв JB дизайн. Редактирано Юли 30, 2010 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 И аз съм на мнение, че странния бас от линк 1 е по-красив от Корта. Но ако трябва наистина да избирам между двете бройки, не бих се колебал и бих платил веднага Корта! Напълно доказана марка за ниската си цена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 А защо ти е бас? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Еми да, то другото е толкова грозно, че няма значение свири ли... Чак пък грозно? JB менте, какво толкова. Бих ти препоръчал Cort GB34, за парите си е наистина учудващо добър бас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivansky Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 ок. явно ще е корт. благодаря за съветите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgmttt Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 За първи път чувам за тази марка Cruzer, но Джаз Баса е от най-красивите неща, сътворени от човека. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Еми да, то другото е толкова грозно, че няма значение свири ли... Чак пък грозно? JB менте, какво толкова. Бих ти препоръчал Cort GB34, за парите си е наистина учудващо добър бас. И аз съм за GB34, между горните два със сигурност корта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
I and I Отговорено Август 6, 2010 Share Отговорено Август 6, 2010 (Редактирано) Cruzer не съм ги и чувал, но по всичко личи, че е някаква Jazz Bass имитация (една от най-емблематичните бас китари на Fender), относно Cort-а - аз свиря на Cort и съм доволен, както и по-горе някои бяха написали добро качество на добра цена, но както някой беше написал Abbath Публикувано на Jul 30 2010, 09:56 PM А защо ти е бас? . Трябва да си наясно какво точно искаш, какво ще правиш, ценови диапазон и тн.Успех от мен! Edit: Всъщоност аз свиря на Cort GB34 -----> http://www.cortguitars.com/_webapp_2714983/GB34A От Dynacord София за 350лв. (-; Редактирано Август 6, 2010 от I and I Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
encode12 Отговорено Август 7, 2010 Share Отговорено Август 7, 2010 От скоро свиря с бас Cort и мога да ти кажа, че тези китари ми се издигнаха в очите безумно много. Не са най-хубавите и всичко най, обаче за тези пари по-добро според мен няма да намериш. Друг е върпоса, че може да си вземеш някой бас на по-скъпа марка, да дадеш повече пари и звука да е същия или по-лош. Според мен въобще не се колебай директно взимай Cort-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JOKICH Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 Пич,нали знаеш,че трябва да има един нещастник,който да те нахрани Първо какво аджеба искаш да свириш? Колко точки си способен да дадеш? Защо си се спрял само на тези два модела? Джазът е с убийствено смешен "сънбърст"(така се казва,когато има преливане на цветове от подобен сорт). И защо реши,че ние ще ти кажем по-добре, или че имаме време да се занимаваме. Отиди опитай някоя китара,ако си нов в спорта всичко ще ти хареса (и ние сме минали по този път) и в крайна сметка...вземи си нещо евтино,счупи се да свириш, разбий го на сцената и после събери пари за нещо хубаво и интересно... ПП Пак казвам винаги трябва да има някой нещастник,който да те "натовари", дано го приемеш за градивна критика. До скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts