bluelemon Отговорено Февруари 25, 2011 Отговорено Февруари 25, 2011 П.П. Любопитни са ми тези перца John Pearse Fast Turtles Tortoise Guitar Picks Направени са от казеин. Погледни и тук и ако искаш мойта тема в изработка и ремонт. Цитирай
Лими Отговорено Февруари 25, 2011 Отговорено Февруари 25, 2011 отчиташ ли фактора "струни"? Не е от струните(не съм пробвал с Еликсир, а с други). Виж и слушай внимателно, ама много внимателно на колегата по-горе. Дано компютърът ти е с качествен звук, а и апаратурата ти да е Hi-Fi. Дори и с моят беден компютър чувам писукането от перото и струните на очилатият изпаднал в захлас демонстратор(с Taylor 810), а на живо и без усилвател това направо е оче(уше)-вадно. Всичко е въпрос на индивидуално възприятие. В началото при моя експеримент и аз не забелязах пицукането, но после... ле-ле! С пластичните пера този шум е драстично по-слаб, но каменното перо наистина ми е доста удобно и въпреки шума ще го ползвам от кеф. Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 26, 2011 Отговорено Февруари 26, 2011 Потвърждавам мнението на Лими. Той даже в нас пробва моето каменно перце на неговата акустична китара и наистина се усещаше един чукащ/писукащ звук при атака. Аз лично съм влюбен в моето камъче и ми се струва много подходящо за хай-гейн бичене. Вкарва една много стегната атака, която я няма при пластмасовите. За чисто свирене може би, обаче, бих избрал пластмаска. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2015 Отговорено Март 17, 2015 С мъка на сърцето ви съобщавам, че любимият ми сайт picksandstones.com до няколко месеца ще преустанови дейност след повече от 10 г. активност в тази сфера. То напоследък стана и бая по-скъпо, но все пак беше готино да има откъде да се пазарува при нужда. В момента тече финално разчистване на наличностите, някой ако планира да се запаси да побърза. Цитирай
Recommended Posts