Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 gueorgues, аз свирех с Dunlop Jazz Ultex (1.38) & Clayton Ultem Spike 0.88. Дънлопа мааалко дебел сякаш ми идваше, общо взето 0.88 - 1.0 мм ми беше ОК. От каменните съм пробвал вече 20-тина бройки различна дебелина. От 1.1 до 1.6 най-често. С всички е комфортно, не мога да кажа, че 1.1 е тънко, нито че 1.6 е дебело - общо взето всичко в тия граници ми е ОК. Сегашното ми е 1.35 с грип и искам да си взема по-тънко гладко (да има ), защото съм тествал и също ме кефи много. Индивидуално е, но усещането и триенето спрямо найлоново са съвсем различни и не може да се каже категорично колко трябва точно да ти е каменното. Колегите като си ги получат тия дни ще тестват и ще дадат мнения надявам се. Цитирай
gueorgues Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Е, дано да споделят. Ще очаквам с интерес. Благодаря за отговора. Цитирай
Trysth Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Единия от тия сладури ще ми се търка из ръчичките и на мене. Нямам търпение Цитирай
Trysth Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Много е луд тоя камънак! Преди малко си го взех от куриера и съм възхитен. Ще ми е необходимо време да му свикна, но наистина се чува страшно отчетливо всичко. Цитирай
pafa7a Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Бихте ли ми дали линк към перцето най-доло най в дясно : Адски много кефи и мисля да си го поръчвам Цитирай
Лими Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Колеги, бихте ли изпробвали някои от тези перца с акустична китара(неозвучена) и се изкажете моля, за резултата! Аз свиря само на акустична и се интересувам дали да си купувам такива перца. А с някой от София, може ли да се видиме и да изпробвам лично с акустичната си китара неговото перце? Цитирай
Trysth Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Аз точно на акустична го изпробвах, тъй като не ми се включваше ел. китарата. Цитирай
Fashion Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Pafa7a, не можеш да си избираш шарката, каквато се падне. Няма две еднакви перца! Иначе ,модела е този. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Така е, шарките са произволни, но всички са много красиви. На снимките не се виждат всички нюанси. synchu има две каменни и определено свири с кухарка. Той също може да сподели мнение. Цитирай
Trysth Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Тия "надрасканите" от коя серия са? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Водят се Double Grip, но в момента нямат. А като имат са доста дебели, обикновено 2+ мм. Аз имам едно такова 1.35 мм, беше блемишд, защото има малка дупка - престарали се с дълбаенето... Цитирай
gost Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Baby Thomas, може ли снимките на перцата пак, че нещо не излизат Блогодаря ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Е, ако нещо моменто е бил запецнал сървъра може и да не са излезли, но са си там и в момента бачкат. Ето ги всичките, които съм снимал досега (някои тей си заминаха без да ги щракна): Pic 01 - Pic 02 - Pic 03 - Pic 04 Цитирай
gost Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Блогодаря! Явно наистина е било нещо моментно, вече и при мен излизат, явно избързах :) Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Перцето е супер. Пробвах го оня ден и на гиг! Мога да кажа, че за тежка музика е оптимално получава се много повече атака в ниските което на мен ми допада определено. Въпрос на вкус но си заслужаваше определено за мен! Цитирай
Recommended Posts