Baby Thomas Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 В такъв случай може спокойно да замести първата дума от заглавието на кавъра с "Руса"... Цитирай
Bummer Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Да не след някоя друга година да чуем от нея aspirat primo fortuna labori. me duce tutus eris. vox populi vox dei. ad maiorem dei gloriam ad infinitum ! ? Цитирай
zwero Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Никога не съм се кефил на Лили, но парчето е станало трепач. Китарите смазват... Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Общо взето, като сме тръгнали да цитираме: "Това, което се цени високо между човеците, е мерзост пред Бога", пак от книгата, която Божо Главев е избрал. Но да не забравяме, че самият Божо Главев се отрича от миналото си и от рока. Така че всяка патетика как Иванова е похитила, поругала и конщунствала върху парче, което самият автор вече не харесва, е повече от нелепа. Въпрос на гледна точка. Тук всички сме петооки. Или дебелооки, Или слепи. Или всякви. Цитирай
Portnoy_fan Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 А в крайна сметка това Лили ли е или не ? Чувам все ралични мния по въпроса. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Мамка му, днес като я свирихме на репетиция само за баба ви Лили се сещах. УжасТ!!! Кой идиот пусна линка??? Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 (Редактирано) ... бе то че ЛИЛИ е овца е ясно .... ама дали е черна .... от цвета на косата днес трудно може да се съди .. трябва другаде да погледнем ..... шегичка бре .. трябва да се уважават старите хора .. тая може да е баба на повечето от нас .... п.п. Viara Ivanova - изпаднах в особено умиление от поста ти , въпреки че съм наясно , че по голямата част от навъртащите се тук няма да чатнат посланието на тази песен ..не заради друго - просто няма да я чуят да края ... но това важи и за цялостното творчество на Франки , което според мен трябва да се изучава във всички училища по изкуствата ...е , аз имах късмета да израстна с него - просто средата през 80-те в художествената гимназия беше такава .. хубава .... карай ... не може всичко да е наред ... ...живи и здрави . Цеко .... п.п. 2 .... адаш , как точно си я представяше Лилито .... да не е била дибидюс ... въх .. ако е така ни тъ исрам шъ знаиш ... Редактирано Юли 29, 2010 от zanev 70 Цитирай
L.K. Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Парчето ми бие на денс и на ресторант, особно откъм китарата. Хадат рулз! Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 .... ето една шеговита разработка на тескта на гореспомената песен посветена на Лилито ..... естествено че това е една добронамерена закачка ,,, трябва малко да се разведри темата че нещата станаха сериозни .... да е весело Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 30, 2010 Автор Отговорено Юли 30, 2010 Кой идиот пусна линка??? Никнейм адашът, как кой? На Кръстопът ще имаме време да наточим...по бира На мен ми прави впечатление как избягва "САМ" в припева. Пее "ПАК" Това говори за автентичност Цитирай
tocata Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Здравейте!! Относно кавъра... 1.Аранжимента не е мое дело.Емо Бояджиев го е направил а аз само изсвирих китарите. 2. Самите Ахат супер се кефят от факта ,че Лили избра точно тяхно парче. 3.Случайно се видяахме с Хадат който ми каза (пич супер яко е станало парчето китарите вътре са смърт). 4.Това дали някой се кефи не е важно, по-важното тук е факта,че по-стар артист показва уважение към по-млад.Сещате ли се за друг такув случай в нашата мила родина прекрасна.... Мисля,че точно това ние наричаме приемственост и взаимопомощ м/у поколенията.......това което се случва на западддд но не и тук.. Скоро бях на концерт на Тина беше страшно знаете ли кой излезе да пее с нея .....Бионсе. Аз имам мое мнение с Лили работя 3-та година до сега.За нея мога да кажа доста неща но най-важните --мн. печен човек с огромни изисквания към хората с които работи,супер верен приятел и страшен работохолик. Знам мн. добре как работи тя повярвайте никак не и е лесно борба и битка това е.. Кофти-то в случая е,че човек на тези години продължава да се бори и да живее на пълна пара. А ние младите седим ровим из нета и търсим кой да наплюем ... Поздрави !!! Б. Цитирай
Heartman Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 (Редактирано) ^ Вярно си е.Половината тука не могат да я изсвирят тази песен пък какво остава да я изпеят.Повече трябва да се свири и повече да се оглеждаме в огледалото.Наистина шашва като го чуеш парчето за първи път,но след 2,3 слушания звучи добре и си личи че е изпипано. Редактирано Юли 31, 2010 от Heartman Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 4.Това дали някой се кефи не е важно Много яко е станало, поздравления! Цитирай
jameskostov Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 КОЛЕГИ ПОМОГНЕТЕ!!! СПЕШНО МИ ТРЯБВАТ КООРДИНАТИ НА БИСЕР ИВАНОВ (КИТАРА ЕX.-ALEGRO) Цитирай
Recommended Posts