Басурендер Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Идеята: -Всички питат всевъзможни въпроси определен потребител в тема "На горещия стол е ........" Въпроси за ежедневието за ценностите му , за музиката му , за всичко , включително сравнително глупави въпроси Правилата: - Ако даден потребител се съгласи да седне на стола е длъжен да отговори на всички въпроси зададени от другите потребители.Включително и лични. Очаква се да бъде искрен. След като интереса към един участник спадне , се предлага нов , който да седне на негово място в друга тема., Смисълът:- Да се оживи форума и да се опознаят участниците във форума в забавна дискусия. Темите се пускат в "Говорилня" както се подразбира. P.S. Идеята не е моя и съм я взаимствал от друг , чуждестранен форум с друга насоченост, но прави впечатление , че дава много активност и е забавно.Това не е аналог на "Самопредставяне" , понеже в общия случай се отговаря на безсмислени въпроси от сорта на "Кафе в млякото или мляко в кафето предпоиташ?" Просто за забавление и за хора с повече време зад клавиатурата..Та ако има някой готов да седне и да експерементираме с него .... Цитирай
arebegai Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 включително сравнително глупави въпроси Понеже повечето активни потребители ми изглеждате зрели хора и умерени шегаджии,смятам,че ще бъде приятно да се поразпитваме малко,но,от друга страна,възможно ли е някой да изцепи въпроси като "Имал ли си сексуални фантазии със сестра си?" (аз нямам сестра) ,"Колко ти е голям?" (много голям не е,ама колко е злобен...),"Бръснеш ли си задника?" (опитах,не става), "Искаш ли да спиш с някоя от форума?" (снимки дайте,снимки...),"Възбуждаш ли се,докато свириш?" (по-скоро обратното), "Цигуларка или пианистка?" (каквото и да е,стига да мърда),"Циците ти истински ли са?" (едната поне да),и тем подобни културно-исторически въпроси,защото аз на такива няма да отговарям. Но иначе ще бъде забавно,да. Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 ^ Може да отговаряш на всеки , съобразно IQ на потребителя , което излиза с дребен шрифт доло в дясно до часовника...или по спомени ако го нямаш тоя плъгин Цитирай
arebegai Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 Понеже съм си скрил taskbar-а та не виждам,ще карам по интуиция.Но мен,например,какво толкова има да ме питат? "Какво правиш в ежедневието?" - Ми ей на,пиша. "А какво правиш извън ежедневието?" - Ми не пиша. То скучно... Трябва някой загадъчен,мистичен форумен образ,който се появява тутакси,и изчезва изневиделица (както казват по-умните кандидат-студенти). Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 Ами аз бих задал въпроси на tozi ,Viara .. щото са мистични и са истински музиканти. има и много други... примерно Евтим ...щото е яка мерудия , или на профита като валяка или Никифена или оня побъркания монтьор от Варна... Цитирай
arebegai Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 (Редактирано) Изключително правилна група хора си подбрал.Остава да приемат поканата. Люси и Вяра мога да ги разпитвам до утре сутрин. Бях изумен,когато вчера разбрах,че Евтим е навършил 25 години,просто защото имам чувството,че в акъла е на 45.Аз съм една година по-голям от него и още нямам акъл. Парни Валяк ми изглежда излишно строг.Имам чувството,че ме гледа от контакта и ме дебне.Засега няма да задавам въпроси към него. За Никифена и ЕАМеханикс съм с по-малки наблюдения,но ако ме интересува нещо за тях,с удоволствие бих ги попитал. Бих добавил и Бицев. И Лими. Редактирано Юли 19, 2010 от arebegai Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 мистичен форумен образ,който се появява тутакси,и изчезва изневиделица Мнооооого добро беше тва! Цял ден ще си хихикам като се сетя! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 Идеята е готина, ще внесе малко свежест във форума, че нещо много еднообразно стана всичко/Ако напиша какво имам предвид под всичко, ще ме баннат / за идеята. Цитирай
rinti Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 Виждал съм го и в Български форуми и интересно и забавно се получава Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 Дам, идеята е добра. Но и доста провокативна, което я застрашава И аз бих питал доста неща доста хора Цитирай
Бицев Отговорено Юли 29, 2010 Отговорено Юли 29, 2010 (Редактирано) Има някои доста разпространени вариации по разните форуми. Някои са измислени именно за да се избегне екстремизъм и неудобства; други са за улеснение или просто за да е по-весело. Примери: - Въпросите не са съвсем произволни, а се избират от меню (където са вкарани предварително по-широк кръг от сериозни, хумористични и приемливо-'неудобни' въпроси). Всеки питащ има право само на един въпрос от менюто. - Въпорсите са произволни, но 'жертвата' е доброволец - и съответно психически подготвен, че може да го питат 'някои неща'... Може да има периоди без доброволци, но във форуми с хиляди членове все някой се намира - особено ако има 'морков' (като отговориш на всички въпроси, печелиш нещо). - Въпросите са стандартен набор (леко шеговита анкета), но 'жертвата' не е случайна нито доброволна, а се посочва от предходната - и така става верига (като в някои детски игри : ) - Няма въпроси, а с посочване по верига нароченият трабва да изброи/разкаже N-найсе неща, "които не знаете за мене" (любопитни факти като "едното ми око не е стъклено", "имам книжка и правоспособност за шофьор на гондола на ски-лифт", или "в свободното си време плета чорапи на кученцето си" - трябва да бъдат действителни факти, не е задължително да са сензационни)... - - - Каквато и схема да се избере, по-важното е да се направи, отколкото да се обсъжда до пълен консенсус (консенсусът е най-често как няма да стане). За съжаление не съм администратор нито дори модератор и не мога да поема отговорност за правенето. Присъединявам се към обсъждащите, в съгласие че няма да стане. Някой да ме опровергае в това и да покаже, че става? Редактирано Юли 29, 2010 от Бицев Цитирай
musicman Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Аз пък не разбирам защо трябва да се занимават модераторите или администраторите с това нещо? Прави се тема, предизвиква се някой, ако се съгласи се пише в темата и готово. Ако не се съгласи се прави нова тема и се предизвиква друг. Да, ние ще следим за реда вътре. Но относно организацията - който иска го прави. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 ...Парни Валяк ми изглежда излишно строг.Имам чувството,че ме гледа от контакта и ме дебне.Засега няма да задавам въпроси към него. ... Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Добра идея ,изкушавам се да седна ,но засега ще се въздържа.. Цитирай
Recommended Posts