Slav Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 Аз и един мой приятел решихме да запишем кавърче на тази класика. Заповядайте линка! Аз свиря всички клавири, той свири китарите, останалото е озвучавано с програми. Аз миксирах цялото нещо, надявам се да звучи прилично. Не ме яжте много за клавирното соло. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Браво много добре се е получило и клавирите и китарата, да не говорим в днешно време колко са кът клавиристите дето свирят такива неща :) 1 Цитирай
purplefan1969 Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Яко се разбихме! Китарите можех май и по-добре! Ама готино! Клавирите си станаха екстра! Rock ON! 1 Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 кефи ме , само едно приплъзване на китартата там на всички куплети адски ме дразни... не знам как е в оригинала, чувам че тук нарочно го прави китариста но е много странно. Клавира е супер. Това от позицията на НЕ фен на Пърпъл... Цитирай
Slav Отговорено Март 10, 2011 Автор Отговорено Март 10, 2011 ^Да, нарочно е това приплъзване, странно идва наистина, ама решихме така да го оставим. Мерси за коментара! Цитирай
johniebgood Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 (Редактирано) Браво, много добре, ама очаквах и някой вокал да ми махне тиквата Пуснете го в джем, може някой да се престраши! Редактирано Март 11, 2011 от johniebgood Цитирай
jocker Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Само на мен ли не ми се отваря линка... Цитирай
Recommended Posts