Jump to content
Българският форум за музиканти

purplefan1969

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

purplefan1969's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Въпросът е как се оправя? Как да премахна микрофонията? P.S. Да уточня, че първо бях сложил HS-3 на нек, който е също толкова силен, ако не и повече и нямаше никакъв проблем.
  2. Преди няколко дни купих от съфорумник един адаптер DiMarzio YJM или HS-4(сигничър на Yngwie), за да го сложа на нек позиция(вече имам HS-3 на бридж-а) на японски страт ST-72. Запоих всичко, както си знам(като на HS-3) и непонятно за мен адаптера просто започва да пищи при повече gain. Не говоря за metal distortion, а за стардартен lead neo-classical тон, да кажем(с който фендерския адаптер нямаше проблем). И понеже съм невеж в тази сфера, реших да се обърна към хората тук с надеждата, че някой би могъл да определи от какво се получава. Всичко беше презапоено 3-4 пъти, според мен, без грешка(червеното на switch-a, зеленото на volume-a и тези, които са дадени на късо са свободни), но без промяна. Ще сложа и линк към видео, където демонстрирам проблема. Надявам се някой да е по-наясно от мен. На видеото се вижда ясно, че бриджа няма проблем, а само нека пищи при допир на струните. Видео : http://www.youtube.c...h?v=NivSGC4z9PU Надявам се някой да има някакво предположение. Мерси предварително! Поздрави! Петър
  3. Здравейте, отново! Реших да направя един бърз кавър на едно от любимите ми сола на Yngwie. Малко е sloppy, но мисля, че е близко до оригинала.
  4. Мерси на всички за добрите думи и съветите! rockfire, между имената, които си изредил са някои от най-любимите ми китаристи. Всъщност мога да кажа, че до сега най-много са ми повлияли Ritchie Blackmore и Ace Frehley, а по-късно преминах и към "шредарите". Мерси още веднъж!
  5. Съфорумникът rockfire request-на видео. Направих едно много набързо. Снимано е с телефон и качеството е доста зле, но нямам с какво друго да снимам. Gear: Fender Stratocaster ST-72 Crafted in Japan DOD YJM308, BOSS NS-2, BOSS DD-6 Marshall JCM 900 4501 1x12 50W Надявам се все пак да ви хареса! Play Loud!
  6. Мерси, момчета! Видео щях да кача, но понеже солата са ми импровизирани и реших да снимам видеото след като бях направил записа. Малко се разминаваше и на мен ми изглеждаше куцо. В следващия си пост обещавам да сложа и видео!
  7. Понеже пост-вам за първи път, искам първо да се представя. Казвам се Петър. На 17 години съм и свиря вече четвърта година. От снощи още ми се въртеше в главата да пост-на и тук някой кавър, та рано тази сутрин реших, че xxxx на Yngwie Malmsteen е добра идея. Не бих казал, че е нещо особено - backing-а е кофти и свиренето не е дъ бест, но нали е for fun http://soundcloud.co...en-rising-force Play Loud!
  8. Яко се разбихме! Китарите можех май и по-добре! Ама готино! Клавирите си станаха екстра! Rock ON!
  9. Моля ако някой има данни или някаква информация за изходящия трансформатор за Marshall 1987x Plexi 50W ако обича да ги публикува. Имам нужда от посочената информация за home made Marshall Clone. Мерси предварително! Rock On!
  10. "Фендеро си е Фендеро" казал Иван Лечев на Ицо от Мр. Хард ,когато му върнал китарата... А ето и нещо от мен: Fender Japan 93-та 70's. Ritchie Blackmore California Jam 74...дълбана по модел на Ричи!
  11. Тъй това е акаунта на баща ми ... ама какво се обяснявам... Януари 2008 си взех такова и след 6 месеца и моя педал се прецака...нося го във Фактор и ми го смениха ,казаха ,че не може да се оправи..познай какво стана след 6 месеца..Да и този се скапа ама предния път гологлавия от магазина не ми върна гаранционната карта ,пък и аз на 14 само за тва съм мислил ,и не можах да го сменя...,а после изчезнаха и дисторжъните...и сега е пълна скръб и го ползвам през 6 месеца само за phaser/flanger. Мисля ,че по принцип тия са скапани! Съветвам те ,ако можеш да отидеш да ти го сменят ,ако е в гаранция. Поздрави - purplefan1969 Jr. (kaiba34) P.S. Видях току що поста на liquid_death и ако така става това ще е супер!Мерси ,аз мисля да пробвам.
  12. Страшно доволни сме от Лес Пола!Страхотна е.Свири идеално!

    На останалите:Хора ако се чудите дали да вземете нещо от Кирил ,просто го взимайте!Човекът се отнесе сериозно ,обясни всичко в началото и изпрати китарата в обещания срок.

    Благодаря!

    До скоро!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.