Nikifena Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logID=213042657 Случайно намерих тези снимки. Предполагам, че ще са интересни на басистите. На мен този бас ми идва с много тесен и къс гриф, но все пак всеки бас според размера Между другото за тия дето обичат лекия джазец, да чуят Карбон как свири в нета (Yves Carbonne). Цитирай
vhcs Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 нещо си се объркал Ники - това е Арфа :punk_guitar: Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Ми Джерзи Дрозд.... какво да кажеш повече ! А какъвто басиста - такъв и инструмента ! Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Направо нямам думи, то това си е произведение на изкуството! За цената не питам... Цитирай
blr Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Aз не си падам по такива екзотики, но ако му върши работа на човека... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 ....ебаси, баса ...това си е чиста мегаломания...на тия 4-5 струни не им ли стигат? Цитирай
Nithael Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 нещо си се объркал Ники - това е Арфа :girl_witch: Грешка!Това е сноуборд! Цитирай
KAE Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Аднах го във фейКбука, отвреме-навреме пуска по някой друг клип. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Може да е и моднат клавесин със загубени клавиши... И аз не харесвам такива изгъзици, но щом е преценил човека, че има смисъл... Да си се кефи. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 невероятен, майка му мечка (: де да ми падне... ей тва вече го пожелавам на всеки да му се случи (: само че аз си мисля, че тепърва има да се мястото на тоя род инструмент извън композиции от един такъв инструментално-чекиджийски характер... Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Ми Джерзи Дрозд.... какво да кажеш повече ! А какъвто басиста - такъв и инструмента ! Именно - Jerzy Drozd! Иначе си е арфичка, де! Цитирай
Coprophagus Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Абе на мен да ми падне в ръчичките, пък нека е изгъзица и нека са му прекалено много струните . ...с такова чудо китаристи не ни трябват, какво си мислят те с тези 7-8 струнни китари ама-ха ще ми навлизат в октавката, я къш. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 ама-ха ще ми навлизат в октавката, я къш. Цитирай
whitegoat Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 С тая брадва на концерт дали може да се излезе? Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Оплюхме Ив Карбон, а какво да кажем за пат матини... Цитирай
Recommended Posts