galingit Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 :punk_guitar: :punk_guitar: :punk_guitar: http://www.youtube.com/watch?v=JsBcUU-6wjE Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 ох, майкооооо... требе да се чуе цялото! Мерси. Цитирай
MDFk Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Абе много хубаво, ама певеца е объркал няколко неща: 1. Вида си. Планета Хъ не са типажите, които се опитват да изпъкнат с облекло тип "80тарски-хард-рокер-в-криза-на-средната-възраст"; 2. Пеенето. Принципно музиката би си паснала с пеене, с чисто пеене даже , но тази вокална линия и стил на пеене са много офтопик. Т.е. според мен е оакал 2те много важни неща за един певец. Музиката обаче си е типичен Planet X - кефи! Цитирай
drummer_93 Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 (Редактирано) Абе даже и типичен Екс не е...доста по-смилаемо е за тях, а и все пак това си е извън Планет Екс, то е ясно, че крушата не пада по-далеч от дървото и щом Донати и МакАлпайн са замесени няма да е полка (примерно), но все пак, друга група си е..малко по-комерс си звучи. Дано остатъка от албума да е по-добър и това парче да е най-балъшкото. Очаквах повече, ноо... А певеца определено не радва тук...Боулс си се справя доста по-добре в Ring Of Fire или с Malmsteen като хеви/пауър вокал - тия ню метъл изцепки нещо не се връзват. Редактирано Юли 2, 2010 от drummer_93 Цитирай
TONY Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Ще се присъединя, че май не са избрали подходящия вокал. Солото е най-ценното в песента. Цитирай
galingit Отговорено Юли 3, 2010 Автор Отговорено Юли 3, 2010 (Редактирано) Ами...явно и тях ги е ударила кризата :-) Аз лично харесвам Марк Боулс как пее единствено в "Трилогия"-та на Малмстийн, определено вокалите му не са на място...да не говорим за ню метъл забежките , дето са доста демоде и странни за Планет Екс базата на песента. Солото е трепач, а тази "мацка" е само за хубост май, като гледах как свири този новият басист в канала на Донати в Тубата, явно ще бъде и басист на Планет Екс... Все пак ми се стори интересно за феновете на Ти Мак и Върдж, а знам че определено има такива тук....все пак е музикантски форум Струва ми се, че Макълпайн покарай познанството си с Тосин Абаси е прослушал PERIPHERY..., но Боулс и да му се иска не може да пее агресивно...и това е резултатът. Редактирано Юли 3, 2010 от galingit Цитирай
rockfire Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Таз китара с 8 струни ли е или така ми се стори! Накъде отива света... Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Готино звучи, определено бих го изслушал цялото; тези музиканти си предполагат яка тава, ама ще разберем скоро ... Цитирай
galingit Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) Чуйте още едно парче ( The Wall) от предстоящият албум на проекта Seven the Hardway на официалната им страница : http://www.seventhehardway.net/ П.П. Парчето "The Wall" звучи като излязло от последният студиен албум "Chromaticity" на Макълпайн. Редактирано Юли 5, 2010 от galingit Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Няма как да звучи като Planet X, без клавирите на Дерек Шериниън... Прекалено ми е постен звукът така без клавири. Цитирай
galingit Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 ^^ Ами то идеята е друга на групата, явно умишлено няма клавир...то иначе Макълпайн е по-добър клавирист от Шериниян...Все пак е завършил консерваторията в Масачузетс и е свирил кийборди за доста хора, както всички знаем... П.П. Мерси на модераторите, че са преместили темата...сори, чак сега погледнах правилата за раздела Цитирай
Recommended Posts