Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Дими, много добре си звучи и клипчетата си ги направил готини! :punk_guitar:

Има ли съществена разлика с Амплитюб 2 освен във визията и настройките на микрофоните ?? Имам в предвид като звучене , допълнителни ефекти , запаметени позиции и тн .

Ето ТУК има малко инфо по твоето питане.

Отговорено

Определено този път са се постарали . Бравус !!! Кефи !!!!!

Amplitube 3 - създадено с майсторлък . Сега остава и да се науча да свиря на китара и готово :-)

Отговорено

Не че съм пробвал супер много симулации, но това наистина изглежда като да е поне класа над другите... Наистина доста впечатляващо :)

Отговорено

Аз пък не съм впечатлен, даже по-лошо....

Чистите китари и разни FX са добре, но те така си и бяха в предишните версии..

А бруталиите са отврат - мътилка и много бас и шум. Като цяло не виждам нищо повече от това, че са обединили в едно Амплитюб с А.Фендер и А. Хендрикс.

Ама съм тествал само готовите пресети и не съм си играл да понаправя нещо повече. Но каквото и да правя, съм стигнал до извода, че Амплитюба има един характерен за него си 60-70-тарски звук, който става предимно за рок и по-винтидж/гръндж/ретро неща (лично мнение)

TH1 и Guitar Rig звучат доста по стегнато.

Тествал съм с непретенциозна китара Стаг, леко свалена в B (доколкото помня :cheers2: )

Отговорено (Редактирано)

Аз пък дръпнах демо версията,но не тръгна.Казва ми,че не намира някакъв файл,който по принцип си го има в инсталираната папка.Чудя се да не би да иска по-мощен процесор или рам,щото моя е 1.7 и 1 ГБ рам? :unsure:

Сега чак видях че искат доста повече.Значи ще си карам със старите версии.

Windows®

Minimal: Pentium 4 / Athlon 64 processor, 1 GB of RAM, Windows XP, Windows Vista or Windows 7.

Suggested: 2.33 GHz Intel Core Duo processor, 2 GB of RAM, Windows XP, Windows Vista or Windows 7.

Supported Plug-in formats: VST, RTAS.

Редактирано от Heartman
Отговорено (Редактирано)

Здравейте!

Исках да попитам разбирачите за следния проблем и как може да се разреши. Свалих си май всички Amplitube-овете които могат да се намерят, инсталирах ги и сега като пусна някой ми излиза прозорец: Hardware audio device for input or output cannot be found, демек не може да ми засече саунд картата. Интересното е, че не го прави винаги, но в повечето случаи. Това почна да го прави след като инсталирах Amplitube 3. Аз ползвам картата на Line 6 - UX2, която си има и ASIO драйвър, но за всеки случай си свалих и ASIO4ALL. Също така, когато работи нормално, CPU level-а ми скача на 30-40% и има припуквания, но това пак става не винаги и само на някои от усилвателите. Пипал съм и настройките на Line 6 да има по-малка латенция, но за сметка на това скача CPU level-a. За записите ползвам Reaper-а. Понеже съм новак в тия неща, ако някой може да помогне ще съм му много благодарен...

Сега забелязах и още нещо: като пусна Рипъра и една от Амплитюбовете едната от програмите не засича картата ми, то ест, ако Амплитюб е включен първи, а после пусна Рипъра, Рипъра пише, че има проблем в АСИО драйвърите и не засича аудио девайса, и обратното - ако Рипъра е включен първи - Амплитюб не засича картата ми... :)

Май проблема е в съвмистимостта на двете програми...не знам...

Редактирано от SandoBG