Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

От много места може да се изтегли, без да се налага да плащаш даже, но немога да ти кажа, ако се напънеш малко може и да успееш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой друг запалянко на Софта, ще се пробва ли или ще кажете:

Оооо то Амплитубата мнооо кофти пластмасув звук вади, друго си е кубенце!

На такива само едно им казвам, важно е китариста, не толкова ефекта!

Ковърдейл и на миди да го сложиш да пее, пак ще е номер1 такова дето вадят вградените ни звукови карти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

когато избера буфер сайз да ми е 2048 звукът се чува много добре, но имам забавяне, а като намаля буфер сайз на 512 забавянето го няма, но звукът се влошава много.

Ако може някой да помогне ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

.... здравейте на всички заинтересувани от темата .... та значи се оказа че има комбиниран софт Amplitube X-Gear - големината му е около 70 мб ако не се лъжа и съдържа в себе си всички присети от Amplitube 2 , Amplitube J. Hendrix , Ampeg SVX за бас и нови присети под името Amplitube X-Gear ..... във сайта им пише че съдържа и присети от Amplitube Heavy Metal ,което се предполага да е нещо ново и профилирано , но се оказа че във версията която са пуснали за даунлоуд , присети под названието Amplitube Heavy Metal няма ..... което засега е проблем понеже софта го няма в ''наште'' сайтове за сега и варианта е само демото .... но добрата новина е че в същите тези ''наши'' сайтове вече се намира кей генератор на "Air" за демото на Amplitube X-Gear така че софта си работи екстра с него и както се казва не е демо :) ..... както и да е ..

..... иначе по същество всичко в софта си същото ,но удобството е че всичко е на едно място и за хора като мен дето бичат и бас и китара си е голямо удобство .... а пък и можи да комбинираш неща от софтовете от типа китара с дист за бас и т.н. залагалки .... това е живи и здрави .Цеко :girl_witch:

.... между другото търся народна версия на един софт на East West - Ministry of Rock ако не се лъжа ... не че е нещо нечувано, но за спорта ми е любопитно да се побъзикам малко с него , та ако някой го срешне тъдява да свирка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление East West - Ministry of Rock поне за сега чета, че е в "оня" списък с непробиваемите софтуери.

 

Може и да се променят нещата някой ден.

 

А за X-Gear ...аз бях останал с впечатление, че просто ако имаш инсталнати Амплитуб-ите, с него ще можеш да си зареждаш пресетите от тях някак заедно, а не че самият той има такива....може да съм в грешка.

 

AmpliTube X-GEAR is a software shell-host that allows you to open, in stand-alone and plug-in mode, any current "Powered by AmpliTube" product (AmpliTube 2, AmpliTube Jimi Hendrix™, Ampeg® SVX, AmpliTube Metal).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....alexthegreat нищо чудно и да е така както казваш - ''shell-host'' програма - аз имам инсталирани AmpliTube 2 , Ampeg SVX и наистина .че след като инсталирах Amplitube X-gear то си отварях присетите на AmpliTube 2 да речем - имам редвид тези които съм бъзикал аз ,без да ги прехвърлям в папките на новия софт .... НО .... нямам инсталиран Amplitube J. Hendrix и въпреки това се отварят всички присети и от него ...... нищо чудно да има комбинирани функции ..... както и да е ..

.... а иначе ми е интересно как звучи този Amplitube Metal.... ако някой знае от къде да си го ''закупим'' да свирка ей :godbless: ..... живи и здрави . Цеко :godbless:

 

..... а иначе вчера изтеглих една умалена версия на Кюбейс 4 - има я по ''наште'' сайтове - около 90 мб след ънзипване ...опоскан вариант без почти нищо като плъгини , но за визуално инфо става ..... ставаше де .... програмата не се инсталира , а се стартира директно .... но явно не е докрай измислено всичко , щото прави проблеми на компа ..... и я махнах разбира се :godbless: ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък го пробвах, без инсталирано нищо амплитюбско. Изглежда наистина съм прав, защото при опит за зареждане на пресети (уж има някакви в списъка си) казва, че му липсват някакви работи (ампове и др.) ту от Амплитюба, ту от Хендрикския. Това че отваряш Хендрикски пресети според мен е чисто съвпадение - амповете си ги е имало и в Амплитюба.

 

Остава въпросът: за какво ми е това след като си имам всичко по-отделно?? може би за някакво улеснение при живо свирене...кой знае.

 

 

BTW Що не си ползваш Tracktion 3, ами се мъчиш с разни Кюбейси :godbless:..знам я тази, тя е с цел да си я сложиш на някое USB Флаш-че и да си я разнасяш и ползваш на различни PC-та без инсталация...movable версия.

Редактирано от alexthegreat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Amplitube Metal на официалния сайт доскоро пишеше - "Очаквайте Скоро"

 

...което значи ,че малко ша почакаме ...

...малко инфо от извора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

.... здравейте момци ....без да се бавя известявам че вече е в обръщение новият Amplitube Metal - естествено че в заглавната страница на фирмата го няма НО .... като напишеш Amplitube Metal в търсачката и то вземе че излезе - явно е някаква фирмена подстраница или нещо от сорта - има описание , дъръ бъръ И .... най важното - демо за теглене - 30 мб - с други думи пълния пакет на Amplitube Metal ...... и не щеш ли се оказва че в един от ''народните'' сайтове с демонски уклон , наште момци от ''AIR'' вече са изготвили надлежно какво :happy: ...... ами генератор ..... на ключове :hysterical: ..... ама не за врати :surprise: ..... и ето че уж случайно човек си има напълно работеща версия на Amplitube Metal .... урааааааааааааааааааааа

........... НО ...... има едно НО - първо накратко да споделя че първите ми около 30 минутни впечатления са много добри ... на моменти даже отлични .... и софта определено е за метал ....оооо и то какъв ....боуууу ........ но голямото но идва от там че около 30 % процента от блендите яко дърпат ресурс на компа защото едно от изискванията е РАМ 1 гигабайт .... а аз съм с 512 мб ..... НО ... това не плаши душите наши - все пак останалите 70 % процента вървят .... разбира се като стендалоун ... все още не съм го отварял в Кюбейса .... дано да стане щото нещата вървят със страшна сила към още РАМ .... абе то направо към нов комп .... щото не само за РАМ препоръчителните цифрички са по различни от моите .... дано вие да нямате тези проблеми ... това е засега . .... за семпли .... и утре е ден :surprise: .. живи и здрави . Цеко :surprise:

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.