Belial Публикувано Февруари 17, 2006 Публикувано Февруари 17, 2006 Някой да е попадал на новата версия.Аз я издирвам в интернет пространството но без успех.Поне визуално се поизкефих в офицялния сайт са дали доста снимчици но си е друго да я разръчкаш и да чуеш как звучи.Пусната е за продажби от 20 януари Цитирай
farushko Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 абе май още не са го пуснали като за нас, иначе и аз гледах някакво представяне и чакам да го хакнат, но засега маи го няма Цитирай
Aleksix Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Някой да е попадал на новата версия.Аз я издирвам в интернет пространството но без успех.Поне визуално се поизкефих в офицялния сайт са дали доста снимчици но си е друго да я разръчкаш и да чуеш как звучи.Пусната е за продажби от 20 януари Мда,и аз я издирвам под дърво и камък но уви явно ще трябва да почакаме Но съм сигурен че прекрасните (Н2о)ще ни зарадват все пак Цитирай
bate_pe60 Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 аз я имам, и да ви кажа - не е лоша... ако на някого му трябва - дайте на ЛС... Цитирай
Sieger Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Сори, не сори....ама що не погледнеш първо в 'туинс' и тогава да си толкова категоричен. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 И този софтуер няма да е пожален от към кракване и тва е полужението с или без извинения Цитирай
LOE Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Сори, не сори....ама що не погледнеш първо в 'туинс' и тогава да си толкова категоричен. това 2 ли е според тебе? аднат е преди 1 година... Цитирай
farushko Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 някой ще ми напише ли линк за т.нар Туинс? не съм човуркал там никога Цитирай
LOE Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 някой ще ми напише ли линк за т.нар Туинс? не съм човуркал там никога http://twins-torrents.com Цитирай
yamaha Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Сори, не сори....ама що не погледнеш първо в 'туинс' и тогава да си толкова категоричен. това 2 ли е според тебе? аднат е преди 1 година... Упс...има нещо такова. Ама нали вярвам на очите си какво пише: IK Multimedia - Amplitube v2.0 +273 Presets ...и щото не съм китарист и амплитюба не ме касае изобщо.... :think: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Сори, не сори....ама що не погледнеш първо в 'туинс' и тогава да си толкова категоричен. това 2 ли е според тебе? аднат е преди 1 година... Упс...има нещо такова. Ама нали вярвам на очите си какво пише: IK Multimedia - Amplitube v2.0 +273 Presets ...и щото не съм китарист и амплитюба не ме касае изобщо.... :think: Единицата я има в този пакет от 273 пресета ... И ако някой не знае за какво става дума , тегли торента на съответния уполоудър и той печели рейтинг . Лесно е ... Цитирай
Sieger Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 (Редактирано) Amplitube 2 го няма никой с малко изключения. Шипинга е обявен за средата на МАРТ! А пиратска версия може и въобще да не се появи Сори гайс! :green: Сори, не сори....ама що не погледнеш първо в 'туинс' и тогава да си толкова категоричен. Пич да кажем, че съм доста "вътре" в този бизнес (не пиратския ), при това от доста дълго време... Знам кога, как и къде изтича всяко едно по-важно парче музикален софтуер! Айде наздраве Редактирано Март 1, 2006 от Sieger Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 ........... а дали Amplitube 2 ще измести GuitaRig 2 aaa??? лично мен много ме съмнява а относно кракване и т.н. няма място за притеснение. аз не се сещам за някакъв софт. който да съм си купил и не мисля да го правя. търпение другари, търпение................. Цитирай
Recommended Posts