CyberGene Публикувано Февруари 16, 2006 Публикувано Февруари 16, 2006 My Funny Valentine Значи поводът да пусна парче е, че първо не съм пускал от страшно много време, а пък разни хора са ме питали, а освен това нямах пиано пак доста време. Купих си преди седмица едно евтино електронно пиано Casio CDP-100 (1100 лева) с идеята да го ползвам за MIDI контролер, вързах го към добрия стар The Grand и изсвирих една импровизация по идеи, които имам от доста време. Предупреждавам, че тоя път не съм правил никакви обработки и наслагвания, а директно записах на един път, пари още, затова и има грешки, неритмичности и т.н., а дори и звукът на пианото си е директен, без ривърб и прочие. Просто ми дойде леко нощно настроение, защото пианото и Гранда си паснаха много добре като динамика и реших да го постна. Това не е по никакъв начин финален вариант на парчето, а тъкмо напротив - това са скиците. Ще седна да го запиша и "уйдурдисам" както си трябва някой ден. Приемам, естествено, всякакви критики в това време Приятно слушане! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 (Редактирано) Твоята музика не може да се опише , тя се чувства с душа и сърце...... Оставам завинаги твой верен фен и приятел ........ Редактирано Февруари 17, 2006 от DeathZone Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Изведнъж се озовах сам на маса, в задимен от цигарен дим бар, с уиски в ръка....и размисляващ върху нещата от живота..... Невероятно е!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Един от любимите ми стандарти!Страхотна интерпретация !!! Владо Цитирай
allegro Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Браво, човече, впечатляващо Няма да крия, че съм сред феновете ти, и това изпълнение още веднъж доказва, че не си случаен музикант. Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Пред подобна музика и чувство човек трябва повечко да си мълчи, за да остава да звучи музиката... Мойте почитания! :hello: Цитирай
PlamenM Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Поздравления..много feeling, импровизация, фантазия.... Страхотно... Оказва се че в SAP има не само добри програмисти а и пианисти..или бъркам.. Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 17, 2006 Автор Отговорено Февруари 17, 2006 Мерси на всички за хубавите думи! Означават много за мен! А SAP - това е един минал момент от живота ми Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Толкова хубаво събуждане не съм имал отдавна Благодаря. Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Малеее, Малеее, Лелеее... Немам думи... :metalist: :metalist: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Отвен тези, други думи нямам: Фантастично! Искаме още! Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 супер е, честито получило се е, то почти си е готово Цитирай
Burton Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Музиката ти е невероятно въздействаща! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Наистина и без излишни четки- парчето и на мен ми хареса много Цитирай
Recommended Posts