Jump to content
Българският форум за музиканти

Съвет ?


Recommended Posts

Колеги, моля ви помагайте.

Харесал съм си една китара (Ibanez GRG 170DX) от сайта на Динакорд - www.musicworld.bg . Дотук добре, но излезе проблма, че много много не ми се иска да купувам китара само по картинка, а и на един приятел се случи като си поръча китара от интернет, му я донесоха цялата очукана и надрана. Отидох в Димитровградския музикален магазин и попитах за колко пари ще ми донесе такава китара, да си я купя от неговия магазин. Продавачът звъня насам натам и след малко ми заяви една цена, която е с 40 лева повече отколкото е в интернет, като се има предвид, че той е магазин и едва ли му я дават на същата цена, на която ще ми я дадат на мен. Въпросът ми е - Какво да правя? Да си я поръчам от нета или да дам 40 кинта отгоре ? И заслужава ли си набутването като се има предвид риска с куриерите?

Поздрави, Димитър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако съм на теб ще си отделя един ден да се разкарам до Пловдив и да си избера от наличните неща там. След като съм прегледал раздел "продавам" също така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз подобна китара си купих от магазин до нас, на същата цена, на която щях да я купя в Благоевград, прави си сметка сам!

P.S. И между другото сега я продавам.

Редактирано от MrDeath
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че колегата @Mr. Death ти даде най-яката оферта, която можеш да получиш като форма на отговор. Отиди до Пловдив и пробвай китарата, ако ти хареса - купуваш от него и забравяш за случая. 40те лева разлика ще ти стигнат за билет отиване/връщане и не лоша ракия. Аз бих отишъл директно при него. А и ще я пробваш :hysterical: Но както си решиш. Искаш мнение/съвет ето ти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и мен ме заинтригува тази оферта, и му писах с въпроса за китарата, но сега нямам възможноста да отида (например утре), защото съм пуснал едни сребърни гривна и ланец ( ТЕЗИ ) и чак когато ги продам ще имам нужната сума. Иначе мерси за съветите. Поздрави, Димитър. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

@ManowarrioR чета си тука из сайта и все попадам на ТВОИ теми или на @balombi. Хубаво "малади" сте искате да се развивате в музиката. Ама не става така. Повече свирене=> по-малко въпроси! Хайде стига с тия тъпи въпроси! Ако искаш нещо отиваш=> виждаш=> пробваш=> решаваш! Сам го каза по снимка не се взима освен ако не е, пак казвам ако не е от някои познат, втора ръка .... пак се отплеснах

 

Поздрави :thumbs_up:

Георги Тотев

Редактирано от gtotev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или както казаха на едно друго място:

 

Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и теб те питат

Български форум: Питаш и всички започват да ти обясняват колко си тъп

 

B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ +1 . ^^ -Не става само със свирене, трябва и акъл. :wacko: Да, повече свирене, но има и проблеми. А като не можем да преценим кое е най-доброто решение - пишем във форума.

Поздрави, Димитър ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Moят съвет е да си я купиш от магазина. Защото като се изръсиш 20 лв за куриер и ако ти я чукнат по пътя ще ти излязат солени 40-те лева които ще спестиш. Пък и за Динакорд не съм чувал добри неща. Може с месеци да ти влачат поръчката.

 

По-добре се понабутай, но да знаеш, че не си се преебал тотално. ;)

 

ПП: В България опцията "не си се преебал изобщо" не съществува.

Има само "преебал си се донякъде" и "преебал си се тотално". ;)

Редактирано от horsefucker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Идеята беше колегата да си отиде до Пловдив лично да си вземе китарата от @Mr Death тамън и да я пробва ;) . А това за пре*бването по магазините важи все по-рядко, айде да се сетим да се избавим от призрака на соц продавачите и "соц маркетитнга" най-накрая, ок?

Не знам кой ти го е казал това за Динакорд и ако не ти се е случило на теб лично повече от веднъж са приказки ей така... Аз съм работил с Динакорд 500 пъти и проблеми съм нямал с поръчки. Не знам как го реши това ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^+1 за това със моите съученички , от днес вече деветокласнички :) А иначе реших вече, като събера парите да се поразходя до Пловдив. Мерси за съветите.

Поздрави, Димитър :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.