ManowarrioR Публикувано Юни 28, 2010 Share Публикувано Юни 28, 2010 Колеги, моля ви помагайте. Харесал съм си една китара (Ibanez GRG 170DX) от сайта на Динакорд - www.musicworld.bg . Дотук добре, но излезе проблма, че много много не ми се иска да купувам китара само по картинка, а и на един приятел се случи като си поръча китара от интернет, му я донесоха цялата очукана и надрана. Отидох в Димитровградския музикален магазин и попитах за колко пари ще ми донесе такава китара, да си я купя от неговия магазин. Продавачът звъня насам натам и след малко ми заяви една цена, която е с 40 лева повече отколкото е в интернет, като се има предвид, че той е магазин и едва ли му я дават на същата цена, на която ще ми я дадат на мен. Въпросът ми е - Какво да правя? Да си я поръчам от нета или да дам 40 кинта отгоре ? И заслужава ли си набутването като се има предвид риска с куриерите? Поздрави, Димитър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 Ако съм на теб ще си отделя един ден да се разкарам до Пловдив и да си избера от наличните неща там. След като съм прегледал раздел "продавам" също така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 (Редактирано) Аз подобна китара си купих от магазин до нас, на същата цена, на която щях да я купя в Благоевград, прави си сметка сам! P.S. И между другото сега я продавам. Редактирано Юни 28, 2010 от MrDeath Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 Да, така направи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 (Редактирано) 40 кинта отгоре нищо не са според мен. пп.ако ги имащ де Редактирано Юни 28, 2010 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 Мисля, че колегата @Mr. Death ти даде най-яката оферта, която можеш да получиш като форма на отговор. Отиди до Пловдив и пробвай китарата, ако ти хареса - купуваш от него и забравяш за случая. 40те лева разлика ще ти стигнат за билет отиване/връщане и не лоша ракия. Аз бих отишъл директно при него. А и ще я пробваш Но както си решиш. Искаш мнение/съвет ето ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManowarrioR Отговорено Юни 28, 2010 Автор Share Отговорено Юни 28, 2010 Да, и мен ме заинтригува тази оферта, и му писах с въпроса за китарата, но сега нямам възможноста да отида (например утре), защото съм пуснал едни сребърни гривна и ланец ( ТЕЗИ ) и чак когато ги продам ще имам нужната сума. Иначе мерси за съветите. Поздрави, Димитър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 Разбрахме се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юни 28, 2010 Share Отговорено Юни 28, 2010 (Редактирано) @ManowarrioR чета си тука из сайта и все попадам на ТВОИ теми или на @balombi. Хубаво "малади" сте искате да се развивате в музиката. Ама не става така. Повече свирене=> по-малко въпроси! Хайде стига с тия тъпи въпроси! Ако искаш нещо отиваш=> виждаш=> пробваш=> решаваш! Сам го каза по снимка не се взима освен ако не е, пак казвам ако не е от някои познат, втора ръка .... пак се отплеснах Поздрави Георги Тотев Редактирано Юни 28, 2010 от gtotev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 Или както казаха на едно друго място: Американски форум: Питаш и ти отговарят Руски форум: Питаш и теб те питат Български форум: Питаш и всички започват да ти обясняват колко си тъп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManowarrioR Отговорено Юни 29, 2010 Автор Share Отговорено Юни 29, 2010 ^ +1 . ^^ -Не става само със свирене, трябва и акъл. Да, повече свирене, но има и проблеми. А като не можем да преценим кое е най-доброто решение - пишем във форума. Поздрави, Димитър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Юни 30, 2010 Share Отговорено Юни 30, 2010 (Редактирано) Moят съвет е да си я купиш от магазина. Защото като се изръсиш 20 лв за куриер и ако ти я чукнат по пътя ще ти излязат солени 40-те лева които ще спестиш. Пък и за Динакорд не съм чувал добри неща. Може с месеци да ти влачат поръчката. По-добре се понабутай, но да знаеш, че не си се преебал тотално. ПП: В България опцията "не си се преебал изобщо" не съществува. Има само "преебал си се донякъде" и "преебал си се тотално". Редактирано Юни 30, 2010 от horsefucker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 30, 2010 Share Отговорено Юни 30, 2010 ^Идеята беше колегата да си отиде до Пловдив лично да си вземе китарата от @Mr Death тамън и да я пробва . А това за пре*бването по магазините важи все по-рядко, айде да се сетим да се избавим от призрака на соц продавачите и "соц маркетитнга" най-накрая, ок? Не знам кой ти го е казал това за Динакорд и ако не ти се е случило на теб лично повече от веднъж са приказки ей така... Аз съм работил с Динакорд 500 пъти и проблеми съм нямал с поръчки. Не знам как го реши това ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManowarrioR Отговорено Юни 30, 2010 Автор Share Отговорено Юни 30, 2010 ^+1 за това със моите съученички , от днес вече деветокласнички А иначе реших вече, като събера парите да се поразходя до Пловдив. Мерси за съветите. Поздрави, Димитър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts