Jump to content
Българският форум за музиканти

Музикални магазини


AntovBg

Recommended Posts

МОже ли да ми кажете някои добър музикален магазин в София ,че трябва да ми сменят струните на китарата.

 

BTW Китарата е с floyd Rose

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dynacord

 

Дайте пак да направим списък на магазините, защото миналата тема е стара и неъпдейтвана. Веднъж се бях излъгал да ида до Pro-Music! :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Айдфе пак... в раздел "Китара" има тема "Музикални магазини" виж там кои са магазините за твоя град, бе толко ли е трудно не мога да разбера, че вместо да пуснеш една търсачка отваряш цяла тема... В магазин да ти сменят струни... зависи от продавачите... аз за такова нещо бих ти взел пари да ме караш да ти го правя, а и както каза колегата L.K. - ти сам трябва да можеш да си сменяш струните. Да имаш китара с флойд и да не можеш да й смениш струните си е... надявам се си се объркал при поста :recourse:

Успех

Редактирано от buy&sell
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво като имам китара с floyd rose и не мога да си сменя струните? Просто струните които си взех са 011 и нещата не станаха затова ми трябва магазин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм история за музикален магазин, в който продавачът сменя струните, слред което получава мъмрещо обаждане от шефа и по-нататък не зная какво е станало...

 

Отиди при лютиер, познавам хора, които го правят и не се срамуват, а и май така се прави по света :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ако съм продавач(ка) ще ти обясня как става, но няма да си мръдна пръста повече. Работата по инструмента е и отговорнст, а в прерогативите на магазина не е да носи отговорност за инициативите на служителите си.

 

От друга страна за какво са ви тези флойдове, след като ви спъват работата? Най-хубавото му е, че може да се блокира да не пречи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кАде ли? ми айде и това се размърдай да си го намериш... пегаси.. във форума и тема за лютиери има, ама някой требе да се задейства, потърси и ще останеш приятно изненадан ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има клипчета в ю тюб в които подробно е обяснено и показано как се сменят струни на китара с флойд.Все някога трябва да се научиш,нали.Между другото и на мен ми беше трудно като исках да мина от девятки на единайски–китарата фалшивееше и минах пак на девятки. :thumbs_up: Скоро си купих евтина китара с флойд–първа и последна–боклук голям.Това удоволствие струва скъпо,та–всяка жаба да си знае гьола

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

София

ул. "Кракра" 2а

тел.: 02/ 946 30 57

факс: 02/ 946 12 90

e-mail: factor@omega.bg

 

Това е добра идея :thumbs_up:

Сичко му казахте на човека само не и това което пита. Китари били кофти с Флойд, защо ти е Флойд, защо ще ходиш в магазин, защо ще даваш пари....

Да отиде, да погледа, може допълнителни настройки да му направят, които да подобрят свиряемостта, пък и ще се научи. Това е стандартен тип услуга в US/UK, etc. Какво разсейване на продавача, какви отговорности.... пфу. Плащаш - получаваш :/

Аз не се оплаквам от китарата ми с Флойд (Шалер, ако трябва да бъда точен) и въобще от всичките си китари с плаващ тип тремоло, даже съм доста доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой приятел наскоро реши да си смени струните и понеже не знаеше как отиде в магазин Фактор и там му ги смениха. Пробвай там, ще ти вземат някой и друг лев, но ще видиш какво и как се прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.