AntovBg Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 МОже ли да ми кажете някои добър музикален магазин в София ,че трябва да ми сменят струните на китарата. BTW Китарата е с floyd Rose Цитирай
Китаристка Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 София ул. "Кракра" 2а тел.: 02/ 946 30 57 факс: 02/ 946 12 90 e-mail: factor@omega.bg Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Dynacord Дайте пак да направим списък на магазините, защото миналата тема е стара и неъпдейтвана. Веднъж се бях излъгал да ида до Pro-Music! Цитирай
Valserp Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 трябва да ми сменят струните на китарата ? Цитирай
L.K. Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Да разбирам ли, че искаш в магазина да ти сменят струните на китарата? Не е ли време да се научиш сам да ги сменяш? Цитирай
Svanio Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 (Редактирано) Айдфе пак... в раздел "Китара" има тема "Музикални магазини" виж там кои са магазините за твоя град, бе толко ли е трудно не мога да разбера, че вместо да пуснеш една търсачка отваряш цяла тема... В магазин да ти сменят струни... зависи от продавачите... аз за такова нещо бих ти взел пари да ме караш да ти го правя, а и както каза колегата L.K. - ти сам трябва да можеш да си сменяш струните. Да имаш китара с флойд и да не можеш да й смениш струните си е... надявам се си се объркал при поста Успех Редактирано Юни 26, 2010 от buy&sell Цитирай
AntovBg Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 Какво като имам китара с floyd rose и не мога да си сменя струните? Просто струните които си взех са 011 и нещата не станаха затова ми трябва магазин. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Чувал съм история за музикален магазин, в който продавачът сменя струните, слред което получава мъмрещо обаждане от шефа и по-нататък не зная какво е станало... Отиди при лютиер, познавам хора, които го правят и не се срамуват, а и май така се прави по света Цитирай
L.K. Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Аз ако съм продавач(ка) ще ти обясня как става, но няма да си мръдна пръста повече. Работата по инструмента е и отговорнст, а в прерогативите на магазина не е да носи отговорност за инициативите на служителите си. От друга страна за какво са ви тези флойдове, след като ви спъват работата? Най-хубавото му е, че може да се блокира да не пречи. Цитирай
AntovBg Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 Ами добре. Кажете каде да отида ? Цитирай
Svanio Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 кАде ли? ми айде и това се размърдай да си го намериш... пегаси.. във форума и тема за лютиери има, ама някой требе да се задейства, потърси и ще останеш приятно изненадан Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Има клипчета в ю тюб в които подробно е обяснено и показано как се сменят струни на китара с флойд.Все някога трябва да се научиш,нали.Между другото и на мен ми беше трудно като исках да мина от девятки на единайски–китарата фалшивееше и минах пак на девятки. Скоро си купих евтина китара с флойд–първа и последна–боклук голям.Това удоволствие струва скъпо,та–всяка жаба да си знае гьола Цитирай
synchu Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Софияул. "Кракра" 2а тел.: 02/ 946 30 57 факс: 02/ 946 12 90 e-mail: factor@omega.bg Това е добра идея Сичко му казахте на човека само не и това което пита. Китари били кофти с Флойд, защо ти е Флойд, защо ще ходиш в магазин, защо ще даваш пари.... Да отиде, да погледа, може допълнителни настройки да му направят, които да подобрят свиряемостта, пък и ще се научи. Това е стандартен тип услуга в US/UK, etc. Какво разсейване на продавача, какви отговорности.... пфу. Плащаш - получаваш :/ Аз не се оплаквам от китарата ми с Флойд (Шалер, ако трябва да бъда точен) и въобще от всичките си китари с плаващ тип тремоло, даже съм доста доволен. Цитирай
Belgarad Отговорено Юни 27, 2010 Отговорено Юни 27, 2010 Мой приятел наскоро реши да си смени струните и понеже не знаеше как отиде в магазин Фактор и там му ги смениха. Пробвай там, ще ти вземат някой и друг лев, но ще видиш какво и как се прави. Цитирай
Recommended Posts