pavkundrii Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 @pavkundrii Е, щом и китара ще се купува, тогава предложението ми наистина си е скъпичко. Какво ще каже автора за това: Peavey HP Special + HB GA5-H + HB G112 = 225€ + 89€ + 59€ = 373 € Идеално се вписва във финансовия капитал на момчето. Пък и ще има лампов звук, не като този Marshall. подкрепям предложението.Ако не търси ефекти по–добре лампа,този маршал е съвсем постен. Цитирай
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Не искам да почвам темата за Машал мг серията, но да кажа като притежател- много съм доволен и със сигурност го предпочитам пред другите предложения за тези кинти. Не знам какво толкова криво му намирате на този усилвател, тонът му е с Маршалско звучене, хубаво не е като на Маршал за $$$$$, но си носи характерното звучене на Маршал и това е водещо. Усилвателят вдига яко джангър, даже в повече ако ще се свири само дома и съседите ни не са пънкари. Мисля, че изборът ви е супер за тия пари Успех и много пот между пръстите* на ръцете* желая на приятелят ти в свиренето ! Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Нищо лично –въпрос на вкус.Всеки има пристрастия,даваме мнения защото ни питат,според мен обективност тук няма.Аз когато избирам нещо не питам,а пробвам.Дано момчето да уцели комбо,което ще му пасне. Цитирай
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 ^Съгласен съм за всичко, аз още по-рано писах, че не ми се говори много за този усилвател поради субективни причини засягащи субективизъм Цитирай
MrDeath Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 (Редактирано) То вярно много критика (да не кажа помия) се е изсипала върху мг серията. За жалост хората тук не искат да се научат, че "въпрос на вкус" е нещото, наклоняващо везните при еднаквия ценови клас. Та да си продължа мисълта, ще дам малък пример. Ще свирим с още 1 група в клуб, взел съм си аз мойто си кубе ефектите и т.н. Идват пичовете от другата група, единият носи един Енгл, не знам модела, Кольо_К е направил ревю на такъв или подобен. Правят чек пичовете, на който не присъствах, идва наш ред пича с Енгъла (не му научих името, да не се обижда, ако чете) ми предлага да свиря с неговото кубе. Аз си викам е густо ся да видя кво е а у зимам китарата боцнах се в кубето посвирих, бе ок бива, ама нещо... хем не ми е достаъчно драйва, хем си личи как е вдигнат доста и съска неприятно викам си бе дай да пусна мойта щайга да видя дали нещо...та пуснах я и с нея си свирих и с чиста съвест, душа, сърце, панкреас мога да кажа, че моето кубе транзисторен маршал мг 50 ми харесва много повече от въпросния Енгл, по който половината форум точи лиги сигурно. Уточнявам само говорим без външни ефекти, китара-кабел-амп. Може би ако има някакви камиони, резултатът би бил друг, но така...може би е добре да уточня още, а именно говорим за драйв канала, чист не съм сравнявал, ако мога така да се изразя, но мога също така да кажа, че чистия канал на моето кубе не ми харесва, не го крия, но пък и аз не го ползвам особено много. Всеки да си прави изводите сам за себе си. Редактирано Юни 23, 2010 от MrDeath Цитирай
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Ъъъ тая тема няма ли да затвори.. Относно ефектите през ампа, аз затова си избрах мг серията, защото най-добре работи с ефекти, спрямо другите ампчета от ниския клас. Разбира се, че става въпрос за лично мнение. Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 (Редактирано) ^bump Оказа се,че човека имал още пари усилвателя мисли да е същия,за китара е избрал : DBZ GUITARS BARCHETTA LT-FR BLACK http://www.thomann.de/gb/dbz_guitars_barch...lt_fr_black.htm BTW под комбо имах предвид китара+усилвател,не само комбо усилвател. Какво ви е мнението за китарата? Освен това давайте предложения,до 345 евро за китарата. Има общо 478 евро,давайте предложения и за китара+усилвател. Редактирано Юни 26, 2010 от Pwnzorafied Цитирай
Svanio Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 ^ Сори, бях останал с впечатлението, че сте приключили с покупката. Само ако може да те попитам последно имате 480евра и искате за тези пари усилвател(комбо или не) и китара нали така? Щото по едно време малко стана мазало Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 Да,китара+усилвател. Или дайте мнения за китарата,щото не можах да намеря много инфо за нея в нета,за този модел. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 И кво му е трудното да отвориш Томан или Мюзикстор и да си направиш сметката ,утре като си избирате жени нас ли ще питате? Цитирай
Svanio Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 ^ Да, защо!? Ти не би ли помогнал, само ми е интересно дали ще ни помолят да ги "тестваме" ако може Цитирай
bmo Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Ibanez ART300-VTC + Vypyr 15 Пакетна оферта в Томан 495 евро. Спестяваш 15 евро при покупката заедно. Цитирай
patman Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 http://www.thomann.de/gb/ibanez_rg370dxbk.htm http://www.thomann.de/gb/ibanez_s420wk.htm И двете се сумират с гореспоменатия Marshall до сумата която е предвидена. Аз съм с RG370 и съм много доволен само се чудя дали да не я сменя с s420 заради тремолото. 2ра ръка също си заслужава да прегледаш какво се предлага. Цитирай
Recommended Posts