Tozi Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 Я.... мерси. Чак се изненадах от коментарите. Определено съм отвикнал да свиря такава музика (фразирането - легато и дъъъъъъъъъъъъъългиииии тонове, ползването на дисторшън, опъването на жиците - бая зор видях с дебелите жици, интонирането - фалшивея на доста места..). Както би казал един приятел - естетиката е друга. Обаче се изкефих много - такова полу-носталгично, полу- и аз не знам какво..... Long live Rock and Roll! Цитирай
Delyan Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 <Цък> ... не бях го слушал това парче досега , но покрай този джем го изслушах и издрънчах каквото долових ... джем да има! Цитирай
arebegai Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Браво и на останалите,особено много ми хареса импрвизацията на Иван Поставяш ме в неудобна ситуация. Това уникално фалшиво свирене не подлежи на коментар,потъвам в земята от срам само като се сетя за него. То бива да пие човек,ама поне да не се показва пред хора. А като каза,че ти харесва,направо утрепа коня с лопатата.По-скоро ще си перфорирам езика в някой тролей,отколкото да свиря пак така.Съвсем сериозно,просто другите от учтивост не са ми казали нищо.Това е абсолютен провал,но ще ми стои като обеца на ухото,няма да го трия. Наистина не знам какво ти хареса в "импровизацията",но или се шегуваш,или имаш изключително извратено разбиране за музиката. Цитирай
Tozi Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Ванка, не съм съгласен с последното ти твърдение. Биволица номер две и интересна. И доста ритмично изсвирено. Фалшиво никъде не чух. Никакви перфорации. Цитирай
arebegai Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Еее това с акустичната не е лошо,но човекът си хареса другото ми изпълнение,което си е по-голяма загадка от произхода на вселената. Сега разбрах,че и Delyan не си поплюва и бара здраво. Цитирай
Rock Forever Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Йее, супер Зарибихте ме здраво. Много готин джем и браво на всички. Цитирай
NovemberEil Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 (Редактирано) Иване,сега ме караш да го изслушам пак,този път съм по трезвен! И пак съм на същото мнение,няма нищо общо с оригинала но именно за това ми хареса а и съм най-вече фен на този тип блусове. Добра свършена работа! Редактирано Юли 13, 2010 от NovemberEil Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 (Редактирано) Така и аз да се включа към всеобщото фалшивеене. Въпреки че вече повече от година съм член на форума, досега не съм се престрашавал да пусна свои записи където и да било. Този път обаче реших да надделея на срама си. На дядо Скръц сефтето Не стреляйте по китариста, той иска повече, ама не може, не му се получава. П.П.: Хайде сега да видим някой може ли да ме надмине по фалшивост. Редактирано Август 29, 2010 от Mefistofel82 Цитирай
arebegai Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 Боже,що изкачат теми,в които съм акал на килограм? @Mefistofel82 на мен ми хареса това,дето си изсвирил,мелодията е хубава.Ако го изсвириш по-агресивно и самоуверено пък ще стане екстра.Действай,щото вече близо месец съм се закотвил на китарата и напредвам бясно. Само да добавя,че звукът не ми хареса.Сподели тайната на записа,ако може. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 (Редактирано) ^ Благодаря много за хубавите думи . Звукът и на мене не ми харесва, но за мое съжаление няма как и да постигна друг за момента. Да почнем от китарата - Кремона със страт тяло, три сингъла, звучащи кой от кой по-зле. Това "чудо" на българското китаростроене е прекарано през процесор Behringer V-Amp 2. И като за капак така получения звуков бълвоч е боднат в линейния вход на компа, а като програма за записване съм ползвал Guitar Rig 4, без да пускам каквито и да било ефекти обаче, даже и входния нойзгейт съм забранил. Изобщо не ми се занимаваше да пускам Куул едита и да записвам с него, особено при положение, че резултатът нямаше да е по-добър. Всъщност идеята ми за включване в раздела беше да разнообразя малко както своя ден, така и неволно получилото се явление едни и същи хора да пускат свои неща. В крайна сметка това е музикантски форум и всички би трябвало малко или много да показваме изяви като такива, а не като писачи и спамери. Редактирано Август 29, 2010 от Mefistofel82 Цитирай
valitchy Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 Браво на всички до тук, много яко! Ако на някой му липсват женски ръчички, моля заповядайте : ойде коньо у реката пп.: ама смях ще падне... ппп.: за мен беше голямо удоволствие да се пробвам Цитирай
asparuh75 Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 С почит към Гери Мур (с грешки но от сърце) http://vbox7.com/play:799f4a05 Почивай в мир Цитирай
Recommended Posts