7thString Публикувано Февруари 14, 2006 Публикувано Февруари 14, 2006 ЦЪК! Я вижте какъв звяр са извъдили... все още е бая соленичък- малко над 1000 кинта(считано по български 1500), ама като му гледам възможностите, имам чувството, че Zoom много яко се опитват да вдигнат летвата. Ако някой е имал контакт с новите им чудесии, нека пише отзиви Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 (Редактирано) Turning up the TUBE control to drive the 12AX7 produces warm crunch with rich harmonic не че нещо ама..... поредния рекламен трик Редактирано Февруари 14, 2006 от stratocaster Цитирай
7thString Отговорено Февруари 14, 2006 Автор Отговорено Февруари 14, 2006 Не знам, тъпо ще е да излъжат за лампата... или да я има и да не работи Цитирай
synchu Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 мое ухо да чуе, ръка да пипне... останалото бошлаф работа... Цитирай
musicman Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 222 английски лири струва. Нещо е съмнително евтино. Иначе е много яко! Лама + 2 педала. Цитирай
killer Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 (Редактирано) Аз съм притежател на Зуум 9150 лампов рак процесор с една 12ах7 лампа и смея да твърдя че лампата дава огромна разлика в звукът спрямо други процесори! С огромно нетърпение чакам някои да внесе този процесор и да го пробвам, предполагам че с две лампи ще е още по добър. Ето едно малко сравнение/ревю спрямо Босс ГТ-8 защото Зуум се бори за неговият трон! http://www.bossgtcentral.com/modules.php?n...der=asc&start=0 междувпрочем навън цената му е: Америка 400$ Европа от 222 до 280 паунда / 444 евро :twisted: Марио :twisted: Редактирано Февруари 14, 2006 от killer Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 еба* мама му .Тва ако е лампа ще си заслужава Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 еба* мама му .Тва ако е лампа ще си заслужава реагираш сякащ сефте чуваш за такива залъгалки за тия пари бих си купил един супер як амп или една камара хубави ефекти не бих дал толкова пари за 'процесор с лампи вътре'. тук е нещо от рода 'има лампа - следователно е яко' Цитирай
TONY Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Аз съм притежател на Зуум 9150 лампов рак процесор с една 12ах7 лампа и смея да твърдя че лампата дава огромна разлика в звукът спрямо други процесори! С огромно нетърпение чакам някои да внесе този процесор и да го пробвам, 9150 е най доброто правено от зум досега естествено този новия - даже сега го виждам за първи път - може би е по добър Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Аз съм притежател на Зуум 9150 лампов рак процесор с една 12ах7 лампа и смея да твърдя че лампата дава огромна разлика в звукът спрямо други процесори! С огромно нетърпение чакам някои да внесе този процесор и да го пробвам, 9150 е най доброто правено от зум досега естествено този новия - даже сега го виждам за първи път - може би е по добър ти нямаше ли такъв :think: :think: (9150) Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 върха е тая машинка веднага съм готов да трампя DG Stomp-а за него :green: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Мисля че въпросната машинка вече я внасят "Фактор" Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 еба* мама му .Тва ако е лампа ще си заслужава реагираш сякащ сефте чуваш за такива залъгалки за тия пари бих си купил един супер як амп или една камара хубави ефекти не бих дал толкова пари за 'процесор с лампи вътре'. тук е нещо от рода 'има лампа - следователно е яко' не стававъпрос за залъгалките,а за ламите...не съм много запознат със техниките на зуум...затова тъй Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 (Редактирано) еми да де. затова слагат лампите - някой като тебе като види и да си каже 'баси яката работа' и да го купи - предния ти на този коментар - ОК, става да речем, но този ясно показва че тона ти и в двата е леко неуважителен. Помисли по въпроса, да държим уважителен тон е едно oт правилата. възможно е наистина да е яка работа....не съм пробвал и не знам Редактирано Февруари 15, 2006 от MDFk Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 относно зуум съм леко предпобеден, то за всеки тяхен процесор все разправят че е с няква нова революционна технология и прочие ама... като го пробва човек и не е изключено и това деиствително да звучи зверски, но ръка да пипне ухо да чуе Цитирай
Recommended Posts