KeRRANGKid Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Аа, екстра! Одеве я бях гледал тая и сега я тражих пак, ама не можах да я намеря. Мен ако питаш, това ти е китарата. По-нататъка обаче и един седмак вземи, че тъй се става мъж! 1 Цитирай
krismana Отговорено Юни 6, 2010 Автор Отговорено Юни 6, 2010 Ще видим по-нататък ако имам достатъчно пари може и една 7ца да ударя Сега само остава да си продам старата китарка и всичко е ток и жици Благодаря на всички за помощта Цитирай
Guitar Freak Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 http://www.bcrich.com/kerryking/guitar_signature7warlock.php Виж тази красавица Цитирай
Nevermore Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 Марката е една и Schecter се нарича тя! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 (Редактирано) Марката е една и Schecter се нарича тя! Ама нали записа ебати албума с Ibanez, изменнико :р Редактирано Юни 7, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
serengeti Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 Има и още красавици само да се разтърси човек.Но има опасност темата да се превърне "за или против" Шектър.Моя ми омръзна доста бързо,докато не мога да кажа това за другите си китари,дори Burny- то като посвиря на него всеки път ме изненадва с хубав звук. Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 пич щом си в USA какво питаш , бягай в магазина и пробвай всичко де що има 7 струни , а и щом няма да ти е първа китара все пак трябва да разбираш малко от малко за китарите , дългата скала мисля , чее е мнохо хубаво нещо (въпреки че още не съм пробвал над 26.5) но 27" за 7-струнно добиче приляга сякаш най-добре . Кеф ти стандарт в Си , и като дропваш имаш тенжън всичко ок ... айде сега отивай към магазина и ако имат AGile кажи как са сравнение с други китари като Ibanez , Schechter ESP Цитирай
Abbath Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 А за 6 струнни баритон никой нищо не каза ???? По ми се ще да е с 6 но пак да си е с 27" мензура или нещо такова Китариста ми си взе от ebay.com Gibson LP Baritone...не ги правят вече мисля, но наглеждай редовно, може и да падне нещо.Той даже го намери чисто нов преди година и половина.Ако разполагаш с такъв бюджет де.Иначе другия ми китарист е със Epiphone същия, но не знам от къде го е изкопал.По-евтините решения са на LTD, имат баритони... Цитирай
Vani27 Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Да тая китарка също съм я набелязал да я пробвам .... обаче след като видях това се отказах от всякакви 7маци. Просто китарката е страхотна за цената си а и май е с Blackouts (писах на фирмата да потвърдят) Жестока! Ще я взема под внимание и аз ))) Цитирай
krismana Отговорено Юни 10, 2010 Автор Отговорено Юни 10, 2010 Ами вече съм на 99% сигурен че ще е тази красавица.....потвърдиха че е с Blackouts AHB-1 което е супер новина те само адаптерите струват 200$. Сега нямам търпение да се прибера в САЩ и да си я взема (само после трябва някак да продам старата ) Колко Meshuggah ще се свири с нея, и колко ще побърквам съседите..... Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 хахах , а така и meshuggah (rock) ама вземи си 8-мак да може всичко да се свири поне Цитирай
Rezachka Отговорено Ноември 27, 2019 Отговорено Ноември 27, 2019 (Редактирано) Малко е стара темата, но се старая да не отворям нови теми за всеки въпрос. Трябва ми баритон китара, 27 - 28 инчова скала. Обаче шест струнна. Три пъти се пробвах, с различни седмаци, обаче не е за мен. Трябва ми за "стандартна" настройка B E A D F♯ B, и евентуално Drop A. Ако бюджетът е между 1000 и 1500лв има ли други варианти, освен Ibanez RGIB6, и освен чапман китарите? Прави ми впечатление, че и в двата случая тялото не е махагон, липа / елша за предпочитане ли е наистина, за ниска настройка. Или просто уж за да е ниска цената, която в сравнение с 25.5" китари, май не е много ниска... Чапманите ме кефят, обаче не мога да преживея формата на главата на грифа... Ибанеза ми харесва, но наистина много много много ми се иска да не е черен гланц китарата. Редактирано Ноември 27, 2019 от Rezachka Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 27, 2019 Отговорено Ноември 27, 2019 ESP имат доста варианти: MH-400B, BB-600 и Viper-400B. Цитирай
Rezachka Отговорено Ноември 28, 2019 Отговорено Ноември 28, 2019 Като се разгледах, за стандартна Си настройка, изглежда 26.5" скала също ще свърши работа. А тази китара ми изглежда като не-лоша оферта... Не знам само за Fusion Edge адапторите, някакви за стокови се ползват само май... Цитирай
Recommended Posts